Marcela Fota, mesaje de ”dincolo”: ”L-am visat și intrând în casa noastră”

Publicat: 19 May. 2021, 09:06 Vedete

Marcela Fota simte foarte tare lipsa soțului ei. În cadrul unui interviu a făcut mărturisiri incredibile despre faptul că soțul ei încă îi este alături, chiar și în condițiile în care bărbatul s-a stins din viață. Marcela Fota a mărturisit că primește „mesaje de dincolo”.

Marcela Fota a mărturisit în cadrul unei emisiuni tv faptul că îl visează pe soțul ei și îi simte lipsa foarte tare. Visele pe care le are sunt interpretate sub forma unor mesaje transmise de ”dincolo”.

”L-am visat de nenumărate ori. De fiecare dată l-am visat bine și frumos. L-am visat și intrând în casa noastră. Ceea ce-mi transmite el, nu neapărat prin vorbe, este faptul că este mândru de noi, pentru că am rămas la fel de uniți.

El mereu spunea înainte de această întâmplare că este pregătit să se întâlnească cu Dumnezeu și consider că lui îi este bine și atunci automat își dorește ca și nouă să ne fie bine. Un mesaj profund pe care l-am primit din partea lui a fost într-o noapte când l-am visat pe el efectiv și după am rămas eu cu David, amândoi de mână, într-o apă curată și am înțeles exact ce a vrut să spună”, a declarat Marcela Fota la Antena Stars.

 

”Nu s-a estompat nimic și nici nu vreau să se estompeze acest lucru. Sentimentele mele pentru el sunt aceleași, trăirile mele față de el sunt aceleași. Cu trecerea timpului conștientizezi cât de mult îți lipsește, în niciun caz să-ți fie mai ușor, însă, în același timp, sunt foarte ancorată la realitate.

Îmi dau seama că altă opțiune în afara faptului de a privi înainte nu există, iar eu îl am pe David care merită toate zâmbetele și toate lucrurile frumoase din această lume, iar eu știu că, dacă eu sunt bine și David este bine. Pentru soțul meu asta este cel mai important, ca eu și copilul nostru să fim bine, pentru că el ne ajută să fim bine”, a mai adăugat artista, scrie Cancan.

Soțul cântăreței Marcela Fota a murit

Marcela Fota este o cântăreață de muzică populară care a adus întotdeauna zâmbetele pe fețele oamenilor, însă nu multe persoane știu dramele cu care s-a confruntat de-a lungul acestor ani. La doi ani de la moartea fratelui său, Marcela Fota s-a confruntat cu o altă situație foarte grea: soțul ei s-a stins din viață, după ce a făcut un infarct. Bărbatul a murit la doar 47 de ani, în timp ce se afla în incinta Serviciului de Taxe și Impozite Craiova, în data de 28 decembrie. Bărbatul s-a simțit rău și s-a prăbușit la pământ. Medicii din cadrul Serviciului de Ambulanță Dolj care s-au deplasat atunci la fața locului au efectuat manevre de resuscitare, însă, din păcate, nu s-a mai putut face nimic și a fost declarat decesul.

sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 19 May. 2021, 09:06 Vedete
Pe aceeași temă