Marcela Fota, criticată vehement după moartea tatălui ei! Cum a putut să se fotografieze

Publicat: 13 nov. 2022, 11:46 Autor: Camelia Vedete

Marcela Fota, criticată vehement după moartea tatălui ei! Marcela Fota este ținta fanilor, după ce s-a fotografiat într-o ipostază controversată. Artista este pusă la zid pentru că își vede mult prea repede de viață, după decesele din familia ei.

După ce soțul său a decedat, aceasta și-a refăcut viața sentimentală. Noul său iubit este mai mic decât ea cu 22 de ani, însă vârsta nu a reprezentat o problemă în înfiriparea unei povești de dragoste.

Marcela Fota, criticată vehement după moartea tatălui ei!

Ceea ce mulți nu au știut însă a fost despre o altă pierdere suferită. În urmă cu puțin timp, tatăl Marcelei Fota s-a stins din viață. Vestea a fost făcută publică de către artistă în cadrul unei emisiuni televizate, însă a venit ca și o completarea a destăinuirilor pe care le-a făcut la momentul respectiv.

Pe contul de Instagram al artistei, fanii au rămas uimiți să vadă ipostaza în care s-a fotografiat. Vedeta a primit un buchet de trandafiri roșii de la iubitul tinerel și a fost fotografiată în mașina partenereul ei. Internauții au criticat-o dur spunând că ,,își vede de viață”, mult prea devreme.

Marcela Fota nu a dat însă curs discuțiilor și nu a intrat în polemici.

Marcela Fota, despre cele mai mari pierderi din viața sa

În cadrul unei emisiuni televizate, artista a mărturisit că evenimentele neplăcute din ultimul timp au schimbat-o. După ce fratele, soțul și tatăl ei s-au stins din viață, Marcela Fota și-a dat seama cât de important este să fie împăcată cu ea însăși.

„Ceea ce s-a întâmplat în viața mea – și au fost multe lovituri: pierderea fratelui meu, pierderea soțului, cu ceva timp în urmă l-am pierdut și pe tatăl nostru – m-au învățat cât de important este ca tu să fii împăcat și bine cu tine. (…)

Atât timp cât deciziile sau faptele mele nu afectează pe nimeni în jurul meu nu văd de ce ar trebui să fiu judecată sau să mă justific în fața cuiva.”, a declarat Marcela Fota, în cadrul unei emisiunii TV.

Marcela Fota, criticată de o altă cântăreață după ce s-a cuplat cu un tânăr de 23 de ani

Cântăreața de muzică populară Marcela Fota a trecut printr-un carusel emoțional în ultimii ani. Artista a rămas văduvă și a suferit enorm după pierderea soțului ei, iar acum trăiește o poveste de dragoste care nu pare pe placul colegilor ei de breaslă.

Marcela Fota și-a găsit puterea de a zâmbi din nou, după ce în urmă cu doi a trecut printr-o tragedie. S-a întâmplat ca soțul ei să aibă parte de o moarte subită, chiar în timp ce se afla la coadă într-o instituție publică.

Artista a povestit ulterior detalii tulburătoare despre acel moment și chiar a crezut, pentru o clipă, că soțul ei nu este mort de fapt.

Eu tot timpul am avut impresia că mă urmărește. La un moment dat parcă i-au curs lacrimi. Noi aveam impresia că el respiră, dar era șocul pe care îl lua corpul lui de la adrenalină. Nu a avut nicio șansă. Inima lui efectiv a explodat.

El era un om care muncea din greu. Chiar dacă avea cinci angajați, până nu punea el mâna să facă lucrul respectiv nu avea liniște. Acesta a fost singurul lui motiv de stres”, a povestit Marcela Fota la o emisiune TV.

Publicat: 13 nov. 2022, 11:46 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă