Marcela Fota s-a cuplat cu un bărbat de 22 de ani după moartea soțului? ”Eu trec printr-o perioadă extrem de dificilă”

Publicat: 23 Mar. 2022, 12:02 Vedete

Marcela Fota trăiește clipe de disperare din cauza unei persoane care o șantajează, după ce artista s-a pozat în ultima perioadă alături de un prieten, care este prezentat pe social media ca fiind iubitul ei. 

Pe internet circulă mai multe imagini cu Marcela Fota alături de un tânăr de 22 de ani, însoțite de mesaje care dau ca sigură o relație între cei doi. Fotografiile au fost distribuite de o sursă rămasă necunoscută.

Atât artista, cât și bărbatul cu care apare în poze, susțin că înrte ei nu există decât o simplă prietenie și cineva încearcă să le facă rău astfel.

M-am săturat de speculațiile care se fac pe seama acestor imagini! Eu trec printr-o perioadă extrem de dificilă, încerc să îmi revin după decesul soțului. Am un copil de crescut, nu îmi arde de relații, așa cum spun unele persoane. Între mine și tânărul respectiv există o relație de prietenie, nimic mai mult. Dacă merg undeva ca să susțin un spectacol și cineva îmi oferă flori, nu înseamnă că am o relație cu persoana respectivă.

Dacă am făcut două poze alături de un tânăr, la restaurant sau în mașină, nu înseamnă că am o relație cu el. (…) Sunt terorizată de persoana sau persoanele care au lansat povestea asta. Cred că voi depune plângere la poliție, pentru hărțuire”, a declarat Marcela Fota pentru Spynews.

Marcela Fota a rămas văduvă

Soțul cântăreței de muzică populară a murit subit la sfârșitul anului 2020 în timp ce stătea la coadă într-o instituție publică. Invitată în cadrul unei emisiuni, Marcela Fota a dezvăluit detalii tulburătoare despre tragicul moment.

Eu tot timpul am avut impresia că mă urmărește. La un moment dat parcă i-au curs lacrimi. Noi aveam impresia că el respiră, dar era șocul pe care îl lua corpul lui de la adrenalină.

Nu a avut nicio șansă. Inima lui efectiv a explodat. El era un om care muncea din greu. Chiar dacă avea cinci angajați, până nu punea el mânca să facă lucrul respectiv nu avea liniște. Acesta a fost singurul lui motiv de stres”, a relatat artista.

Publicat: 23 Mar. 2022, 12:02 Vedete
Pe aceeași temă