Marcela Fota, criticată de o altă cântăreață după ce s-a cuplat cu un tânăr de 23 de ani: ”Este foarte normal să vorbească”

Publicat: 03 aug. 2022, 14:27 Autor: Maria Apostol Vedete

Cântăreața de muzică populară Marcela Fota a trecut printr-un carusel emoțional în ultimii ani. Artista a rămas văduvă și a suferit enorm după pierderea soțului ei, iar acum trăiește o poveste de dragoste care nu pare pe placul colegilor ei de breaslă. 

Marcela Fota și-a găsit puterea de a zâmbi din nou, după ce în urmă cu doi a trecut printr-o tragedie. S-a întâmplat ca soțul ei să aibă parte de o moarte subită, chiar în timp ce se afla la coadă într-o instituție publică.

Artista a povestit ulterior detalii tulburătoare despre acel moment și chiar a crezut, pentru o clipă, că soțul ei nu este mort de fapt.

Eu tot timpul am avut impresia că mă urmărește. La un moment dat parcă i-au curs lacrimi. Noi aveam impresia că el respiră, dar era șocul pe care îl lua corpul lui de la adrenalină. Nu a avut nicio șansă. Inima lui efectiv a explodat.

El era un om care muncea din greu. Chiar dacă avea cinci angajați, până nu punea el mâna să facă lucrul respectiv nu avea liniște. Acesta a fost singurul lui motiv de stres”, a povestit Marcela Fota la o emisiune TV.

Marcela Fota: ”Lumea din jurul nostru nu poate afecta o femeie puternică”

Sufletul ei s-a mai vindecat de durere, iar între timp artista s-a îndrăgostit de un bărbat în vârstă de 23 de ani. Nu toată lumea a privit cu ochi buni această relație. De exemplu, Daniela Ploia, colegă de breaslă cu Marcela Fota, a transmis un mesaj tranșant.

Tu te duci, eu mă mărit. Și ce drame mai făcea”, a spus Daniela Ploia, făcând referire la artistă. Cume ra de așteptat, nici reacția ei nu a întârziat să apară.

Nu știu cine este Daniela Ploia, nici nu mă interesează. Nu mă interesează nici comentariul dumneaei, nici comentariul nimănui. Lumea vorbește atât cât poate, înțelege atât cât poate. Consider că singura mea responsabilitate este ca sufletul meu să fie bine pentru ca eu să pot să-mi cresc copilul sănătos și fizic și psihic. Oamenii este foarte normal să vorbească. Nu pot accepta alți oameni pe care îi văd că sunt bine din toate punctele de vedere, în primul rând psihic.

Lumea din jurul nostru nu poate afecta o femeie puternică, așa că nici nu văd comentariile, nici nu le aud”, a declarat Marcela Fota, pentru un post TV.

Publicat: 03 aug. 2022, 14:27 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă