Cântăreața de muzică populară Angela Rusu a anunțat că este gravidă pentru a treia oară

Publicat: 10 ian. 2021, 14:15 Autor: Andreea Voicu Vedete

O veste frumoasă la început de an! Cântăreața de muzică populară Angela Rusu a anunțat că este însărcinată pentru a treia oară.

Este fericire mare în familia unei cântărețe de muzică populară. Angela Rusu a anunțat faptul că este gravidă pentru a treia oară. Anunțul a fost făcut pe canalul său oficial de Youtube. În anul 2021, Angela Rusu va naște cel de-al treilea copil. Mai mult decât atât a făcut public și numele pe care îl va purta bebelușul, dar și sexul acestuia. Angela Rusu urmează să nască o fetiță pe care o va numi Măriuca, un nume tradițional.

Cântăreața de muzică populară Angela Rusu a anunțat că este gravidă pentru a treia oară

„Am rămas însărcinată. Sunt însărcinată în 4 luni jumătate, adică în 18 săptămâni. Mi se pare corect, ok, firesc și normal să aflați de la mine ceea ce se întâmplă cu viața mea. Aceasta e cea mai mare minune pe care o așteptăm de ani de zile!”, a spus Angela Rusu.

”Ne place foarte mult numele de Măriuca. Este un nume frumos, tradițional și ne place foarte mult”, a mai spus ea, arată Cancan.

Angela Rusu a slăbit 26 de kilograme

“Nu, nu mi-am tăiat stomacul așa cum ar crede unii. Eu nu sunt de acord cu astfel de intervenții. Am slăbit cu ajutorul unui program personalizat. Am fost la medicul nutriționist Oana Munteanu din Oradea, împreună cu soțul meu, ne-am făcut amândoi analizele, și în urma unei consultații amănunțite, ne-a făcut diete personalizate. Spre exemplu nu pot da dieta mea alte persoane pentru că s-ar putea să-i facă rău.

Se desfășoară etapizat, trei mese fixe din 5 în 5 ore, iar din alimentație am exclus citricele, pastele și cartofii, alimente care nu îmi făceau bine. Beau zilnic 2,5 litri de apă și mă simt foarte bine. Eu am slăbit 26 de kilograme, iar Marius, soțul meu, a slăbit 19. Mă simt excelent, de parcă am întinerit cu 20 de ani. Înainte aveam dureri groaznice la coloană, dormeam prost, eram foarte umflată. Acum toate funcțiile s-au reglat”, a declarat Angela Rusu, potrivit libertatea.ro.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 10 ian. 2021, 14:15 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×