Gheorghe Gheorghiu s-a căsătorit în New York cu o prietenă de o viață: “O știu de când era mică!”

Publicat: 15 nov. 2021, 09:29 Autor: Dora Bazavan Vedete

Celebrul interpret a făcut nuntă la New York cu aleasa inimii sale, o româncă stabilită de ani buni în America, Gabriela Băncescu. Care este mai mică cu 15 ani decât artistul. De altfel, Gheorghiu a povestit despre ziua cea mare din viața lui încă din această vară.

Gigi Gheorghiu, așa cum i se spune printre prieteni și apropiați, s-a pregătit ca la carte pentru această zi importantă din viața lui. Au fost 400 de invitați și nași pe măsură, mai precis Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu.

De altfel, este o perioadă în care Bebe Mihu și Maria Dragomiroiu se află în turneu în America, alături de mai mulți artiști români, precum Angela Rusu și Nicu Paleru. Artistul a așteptat cu nerăbdare acest moment de care s-au ocupat, astfel încât să fie fără cusur. Muzica și buna dispoziție de la nuntă au fost întreținute tot de artiști români.

”Este brașoveancă de-a mea”

Ce spune Gigi Gheorghiu despre aleasa sufletului său? Vedeta a dat toate detaliile despre femeia care îi devine azi soție!

Este brașoveancă de-a mea și o știu de când era mică. Ne-am reîntâlnit în 1991 la New York, am avut primul turneu și ne-am salutat. Iar acum, pe 14 noiembrie, ne căsătorim. Nași ne vor fi Maria Dragomiroiu și soțul ei, Bebe. Nunta o vom face în America”, a dezvăluit cantautorul detalii din culisele nunții sale în emisiunea Exclusiv VIP de la Prima TV.

În luna iunie, în studioul lui Cristi Brancu, artistul Gheorghe Gheorghiu a spus că, momentan, locuiește în Las Vegas. Fastuoasa ceremonie a avut loc în New York, cu nici mai mult nici mai puțin de 400 de oaspeți!

Avem prieteni mulți, sute, și ne vor fi alături. Eu cred în căsătorie, vine o vreme când nu poți fi singur toată viața. M-a luat și pe mine prin surprindere. Nici eu nu m-am așteptat la asta. Și i-am dăruit inelul de logodnă. Sunt un băiat cumsecade. Ea e cu 15 ani mai mică decât mine, este puștoaică. Eu zic că e minunat”, a mai spus amuzat, Gigi Gheorghiu, în această vară la TV.

”Eu cred în căsătorie”

Până la această oră, singurul mesaj care apare pe pagina de Facebook a lui Gheorghe Gheorghiu este acesta: „NY, frumoase amintiri! Duminică binecuvântată în viața voastră, așa cum se întâmplă în viața mea!„,  semn că aceasta este una dintre duminicile cele mai importante din viața artistului. Mesajul este însoțit de o poză dintr-un turneu, alături de mai mulți prieteni artiști, până când vor apărea probabil și câteva poze de la nuntă, cu artistul și mireasa lui.

 

Publicat: 15 nov. 2021, 09:29 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă