Cântăreața de muzică populară Angela Rusu a născut! Prima imagine cu bebelușul

Publicat: 25 mai 2021, 12:13 Autor: Andreea Voicu Vedete

Este fericire mare în familia cântăreței de muzică populară Angela Rusu. Aceasta a născut cel de-al treilea copil, iar pe rețelele de socializare a și încărcat un video în timp ce își ține pruncul în brațe.

Angela Rusu a devenit mămică pentru a treia oară, iar fericirea este enormă în sufletul cântăreței de muzică populară. Pe rețelele de socializare a și postat primele imagini cu bebelușul, în timp ce îl ține în brațe și îl sărută. La vârsta de 47 de ani, artista este părinte din nou! Cea de-a treia fiică a sa a venit pe lume printr-o operație de cezariană, deoarece medicii nu i-au permis să nască natural la vârsta aceasta.

„Am mai născut de două ori, dar acum am cele mai mari emoții. Niciodată nu mi s-a întâmplat așa. Când o să mă văd în recepție la spital cred că o să scap de această stare. Soțul meu, Marius, este zen, dar cred că nu va mai fi așa când vom ajunge la spital.

Mi-am făcut analizele necesare, testele, merg doar să nasc. Sinceră să fiu, greutatea m-a dat peste cap, abia aștept să scap de câteva kg. De două luni am insomnii, ziua eram epuizată și nu puteam face nimic”, a declarat Angela Rusu pentru Click, înaintea nașterii.

”Miracolul si minunea noastră?????? Dumnezeu lucrează prin OAMENI ????”, este primul mesaj pe care l-a postat pe Facebook, când a încărcat videoclipul.

Angela Rusu a slăbit 26 de kilograme

“Nu, nu mi-am tăiat stomacul așa cum ar crede unii. Eu nu sunt de acord cu astfel de intervenții. Am slăbit cu ajutorul unui program personalizat. Am fost la medicul nutriționist Oana Munteanu din Oradea, împreună cu soțul meu, ne-am făcut amândoi analizele, și în urma unei consultații amănunțite, ne-a făcut diete personalizate. Spre exemplu nu pot da dieta mea alte persoane pentru că s-ar putea să-i facă rău.

Se desfășoară etapizat, trei mese fixe din 5 în 5 ore, iar din alimentație am exclus citricele, pastele și cartofii, alimente care nu îmi făceau bine. Beau zilnic 2,5 litri de apă și mă simt foarte bine. Eu am slăbit 26 de kilograme, iar Marius, soțul meu, a slăbit 19. Mă simt excelent, de parcă am întinerit cu 20 de ani. Înainte aveam dureri groaznice la coloană, dormeam prost, eram foarte umflată. Acum toate funcțiile s-au reglat”, a declarat Angela Rusu, potrivit libertatea.ro.

Sursă foto: capturi video, Facebook Angela Rusu

Publicat: 25 mai 2021, 12:13 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă