Secretul Mariei Dragomiroiu. Cum reușește cântăreața de muzică populară să se mențină în formă

Publicat: 09 ian. 2021, 14:47 Autor: Andreea Voicu Vedete

Maria Dragomiroiu este fără doar și poate una dintre cele mai bune voci din România. Are o carieră de succes, a știut întotdeauna să lupte pentru ceea ce își dorește și acum a dezvăluit și un secret pe care multe doamne îl așteptau: cum se menține în formă cântăreața de muzică populară?

Cântăreața de muzică populară Maria Dragomiroiu are o carieră de peste 40 de ani și nu a existat eveniment la care să nu vină aranjată și cochetă. Artista s-a destăinuit și a vorbit despre trucurile de înfrumusețare pe care le folosește. Ba mai mult decât atât, Maria Dragomiroiu a mărturisit în cadrul unui interviu că se îmbrăca și cu haine de la second-hand, pentru a avea o ținută impecabilă la evenimentele la care lua parte peste hotare.

„Eu şi Gioni Dimitriu am fost deschizători de spectacole la diaspora începând cu Germania la Micul Bucureşti, în Munchen. A fost o mare plăcere că am putut să fac acest lucru, iar noi nu eram remuneraţi cu nu ştiu câţi bani. Noi dacă veneam cu câteva lucruşoare şi între timp luai, că nu de la început, asta după câţiva ani, luai şi o maşinuţa la mâna a doua cu 1000 de mărci cum erau, erai cel mai fericit om de pe pământ, mai ales că le aduceai copiilor.

Am adus şi ne-am îmbrăcat ani de zile cu haine de la mâna a doua, luate din talciocuri, erau magazine speciale pentru aşa ceva şi eram foarte fericiţi. Nu ni s-a părut ceva nelalocul lui, nu mi s-a părut că e ceva anormal”, povestea artista, arată wowbiz.

Cum reușește cântăreața de muzică populară să se mențină în formă

„Am grijă de mine, îmi pasă de cum arăt, nu mă culc, chiar dacă vin la 5 dimineața moartă de oboseală, până nu mă demachiez. Am grijă și sfătuiesc toate femeile, că ești artist, că nu ești artist, să aibă grijă de ele! Eu nu țin cură de slăbire, că nu dau rezultate! Totul este din cap! Mănânc așa, mai sărind peste masă și am slăbit și eu patru kilograme”, a mai adăugat Maria Dragomiroiu.

Sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 09 ian. 2021, 14:47 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă