Cântăreața de muzică populară Olguța Berbec a devenit mămică pentru a doua oară

Publicat: 02 feb. 2021, 08:52 Autor: Andreea Voicu Vedete

Este fericire mare în familia frumoasei cântărețe de muzică populară, Olguța Berbec. Artista este în culmea fericirii, după ce a devenit mămică pentru a doua oară! A adus recent pe lume o fetiță sănătoasă.

Olguța Berbec și soțul artistei nu-și mai încap în piele de fericire, după ce au devenit părinți pentru a doua oară! Cântăreața de muzică populară a născut o fetiță perfect sănătoasă, iar pe micuță o va chema Olga Maria. Cântăreața de muzică populară mai are o fetiță pe nume Cezara.

Olguța Berbec se aștepta, inițial, să aibă un băiețel, iar soțul ei, tot fetiță. Dar iată că acum Cezara va fi surioara mai mare pentru Olga Maria, așa cum spune și cântăreața, ”se vor avea una pe cealaltă”. Olguța Berbec este căsătorită cu saxofonistul Remus Novac. Cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu în data de 6 noiembrie 2016. Nașii lor au fost Gabriela și Mihai Morar. Au avut parte de o nuntă fastuoasă, cu peste 1000 de invitați.

”Eu mă așteptam la un băiețel. Mi-am dorit. Iar soțul și fetița au vrut fetiță. Fetița a fost puțin speriată de veste, dar acum este bucuroasă de veste. O să fie două surori, se vor avea una pe cealaltă! Mi-a fost foarte rău, dar acum îmi este bine. Chiar mă bucur de perioada asta”, mărturisea artista în urmă cu puțin timp, arată Cancan.

În ultima săptămână de sarcină, Olguței Berbec i-a fost greu

„Îmi este destul de greu zilele astea. Acum chiar sunt emoții. Nu știu de ce se spune că la al doilea copil ești mai relaxat, eu cred că ești mai stresat. Chiar mă gândesc acum fiindcă e tot luni. Mă gândesc ca lunea viitoare la ora asta trebuie să fim împreună.

Mă voi interna în dimineața respectivă. Am avut timp să le punem pe toate la punct. Și dacă se întâmplă neprogramat până luni nu este nicio problemă, locuim destul de aproape de spital si este în regulă.

Asta este partea cea mai ciudată, dar din fericire am câteva prietene care sunt acolo medici, deci nu îmi fac griji pentru că am păstrat legăturile de la nașterea Cezarei”, declara Olguța Berbec în urmă cu o săptămână.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 02 feb. 2021, 08:52 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă