Drama cântăreței Nineta Popa. Când era mică a aflat că a fost adoptată, iar soțul a înșelat-o cu cea mai bună prietenă

Publicat: 23 dec. 2020, 13:16 Autor: Andreea Voicu Vedete

Nineta Popa este o cântăreață de muzică populară pe care viața a pus-o la grea încercare de mai multe ori! Dacă în plan profesional i-a mers bine, în plan personal a avut parte de piedici.

Solista de muzică populară a întâmpinat mai multe obstacole de-a lungul vieții personale, începând de la originile părintești, până la viața de cuplu. Artista Nineta Popa a mărturisit în cadrul emisiunii ”Acces Direct” prin ce drama a trecut și cum a reușit să treacă peste momentele grele.

Nineta Popa s-a confesat telespectatorilor și a spus că atunci când era clasa a V-a a aflat că a fost adoptată. După ce anii au trecut, și-a pus bazele carierei muzicale și s-a măritat, a aflat că soțul ei, Constantin Ionescu, a înșelat-o de mai multe ori, chiar cu cea mai bună prietenă a sa, o colegă de breaslă. Ajunsă la vârsta de 61 de ani, cântăreața de muzică populară a povestit cu sufletul deschis cum a călcat strâmb soțul ei. A găsit puterea de a-l ierta. Cât despre copii, cei doi soți nu au moștenitori, deoarece Nineta Popa nu a putut duce sarcina. A avut două sarcini extrauterine, arată Cancan.

Cântăreața Nineta Popa, înșelată de soț

“A fost mare fustangiu, dar acum s-a mai liniștit. Am suferit, dar faptul că a și plecat cu o anumită femeie, se știe, dar socrul meu îmi spunea să nu plec de acasă, că eu am făcut-o. Așa că n-am plecat, iar el s-a întors acasă. Avea de gând să se despartă de mine, doar că nu băgase divorț. Își luaseră apartament prin Cluj, dar tot acasă a venit. Până la urmă, ea a rămas în apartament și i-a dat lui niște bani. Ba chiar, pe ea am și primit-o acasă, am luat masa împreună. Eu nu i-am zis nimic, decât să-mi lase bărbatul în pace, că avea și ea bărbat și copil. Dar de atunci nu s-a mai întâmplat nimic, dacă îl înșelam eu, el nu tolera, dar acum suntem bine, dacă se mai întâmpla, acum nu mai eram împreună”, a declarat vedeta în cadrul emisiunii “Acces Direct”.

Chiar dacă se înțeleg, cei doi nu mai dorm împreună, ci în camere separate, motivul fiind că se mișcă în pat noaptea și nu se poate odihni bine: “Nu dormim împreună, ne întâlnim pe hol, zice că mă mișc prea mult în pat noapte și nu poate dormi de mine. De vreo șapte, opt ani dormim separat, el doarme mai mult”.

Sursă foto: capturi video youtube

Publicat: 23 dec. 2020, 13:16 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă