VIDEO. Drama Elenei Merișoreanu. Cântăreața a fost înșelată de soț, iar în urmă cu doi ani a avut probleme mari de sănătate

Publicat: 02 dec. 2020, 10:03 Autor: Andreea Voicu Vedete

Este una dintre cele mai respectate cântărețe de muzică populară din România, dar nu toată lumea cunoaște drama prin care a trecut! Elena Merișoreanu și-a deschis sufletul și a vorbit despre cumpenele din viața sa.

Elena Merișoreanu a avut probleme de sănătate: ”Am avut corzile vocale rupte în totalitate pe partea stângă”

Cântăreața de muzică populară a avut probleme mari de sănătatea. Chiar ea a vorbit deschis despre ele, în urmă cu doi ani, într-un interviu. A suferit o operație, iar după ce a crezut că totul este în regulă, a fost nevoită să ajungă din nou în mâinile medicilor.

“Acum vreo două săptămâni, a început calvarul! Eram la un eveniment, la Baia Mare, și după primul program, mi s-a făcut rău! Am început să tușesc și mă durea gâtul îngrozitor! Nu mai puteam să respir și nici să vorbesc! Ca un făcut, nu am mai apucat să mă urc pe scenă, lucru care nu mi s-a mai întâmplat niciodată!”, a dezvăluit artista.

“Toata lumea și-a făcut probleme pentru mine. Am fost transportată imediat la o clinică din zonă, unde am și primit un tratament care să mă repună cât de cât pe picioare, să pot să ajung la București. Am avut corzile vocale rupte în totalitate pe partea stângă! Ce să-i faci, asta este boala noastră, a artiștilor, să fim afectați la gât! Ar trebui să nu o iau ca pe un coșmar, dar, fără exagerare, așa este”, a mai povestit ea.

Artista, înșelată de nenumărate ori de soț: ”Am 44 de ani de căsătorie și…”

Cântăreața de muzică populară a mărturisit că soțul ei, alături de care este de zeci de ani, Viorel Croitoru, a înșelat-o de nenumărate ori. Totuși, Elena Merișoreanu a găsit putere și a trecut peste lipsa de devotament a soțului ei. Mai mult decât atât, a și dăruit un sfat, la un moment dat, pentru doamne și domnișoare.

„Am 44 de ani de căsătorie și bărbatul meu m-a înșelat foarte mult! Îți jur! Cu colegele mele! Pe cuvântul meu de onoare. Omul se purta fain acasă, aducea ce trebuie, nu mă neglija… Lasă-l să facă ce vrea! Tot acasă vine”, zicea artista. A dăruit un sfat femeilor: „Dacă te bate, dacă nu aduce bani acasă și nu vede de familie și de copii, în clipa aia îl lași”.

Cum a aflat Elena Merișoreanu că este înșelată de soț

„Plecasem într-un turneu de șase luni în Israel și, la un moment dat, imi scrie o colega de-a mea o scrisoare si imi zice: ‘Vezi ca sotul tau umbla cu cutare! Am vazut cand a plecat cu masina, de la teatru, cu ea!’ Am sunat acasă, la o vecină și a întrebat-o daca la mine acasa este lumina, pentru ca nu raspunde nimeni la telefon. Vecina mi-a zis că era lumina și că părea o siluetă de femeie. ‘Cred că e soacra ta’, mi-a zis vecina. Mi-am dat seama despre ce este vorba. Culmea, cam toți din teatru aflaseră. Era frumoasă rău de tot. Într-o zi, o prind la repetiții și i-am pregătit o surpriză. Am invitat-o la mine acasă, să luăm prânzul împreună. Pun eu masa, cu lumânări, am stat de vorbă… Am zis că trebuie să spună ea, să recunoască cu gura ei. Iau un cuțit atât de mare și îi zic: te tai bucăți și te arunc, la câini te dau’. A facut niște ochi mari la mine și a zis: ‘Da, dragă! Dacă nu ți-l luam eu, ți-l lua alta. Și poate ți-l lua de tot. Eu ți-am ținut casa, i-am călcat și cămășile și tu vii și…’. Am luat-o în brațe, am pupat-o și în ziua de azi suntem prietene și nu i-am spus soțului meu nimic. Acum va afla, de la emisiune”, mai mărturisea cu ceva timp în urmă.

Sursă foto: capturi video Youtube 1, 2, 3

Publicat: 02 dec. 2020, 10:03 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă