Elena Merișoreanu, probleme de sănătate! Cântăreața va trece printr-o nouă operație: „Eu sunt o optimistă…”

Publicat: 21 Nov. 2020, 11:40 Vedete

Elena Merișoreanu se confruntă cu probleme grave de sănătate după ce la începutul acestui an a fost diagnosticată cu artroză. După ce a suferit o intervenție chirurgicală, interpreta de muzică populară va ajunge din nou pe mâinile medicilor.

Celebra artistă a primit din nou un diagnostic dur. Elena Merișoreanu suferă din cauza problemelor de sănătate, deși în urmă cu câteva luni, după operația suferită a crezut că totul va reveni la normal. Din cauza durerilor însă, artista este nevoită să ajungă din nou pe mesa de operație.

În cadrul unui interviu recent, cântăreața a vorbit despre problemele sale de sănătate, dar și despre operație care va urma.

„La piciorul stâng sunt operată, dar din păcate, pentru că l-am folosit foarte mult pe cel drept va trebui să mă operez și la el.

Durerile sunt destul de mari și nu merită să suport. Așa că mă operez, pentru că așa este cel mai bine, ca să nu mai sufăr atât”, a povestit Elena Merișoreanu.

Se pare că această problemă exista de ceva vreme și chiar dacă a urmat un tratament specific, rezultatele nu au apărut.

„Picioarele m-au durut întotdeauna. Am făcut tratamente, dar fără niciun rezultat. Atâta timp cât nu mai ai cartilaj, cartilajul nu se mai reface”, a continuat interpreta de muzică populară.

În ceea ce privește operația, artista explică faptul că nu este o intervenție complicată: „Operația nu este grea, dar recuperarea durează trei luni, patru luni, depinde. La fel a durat și data trecută, a fost un proces destul de lung. Eu sunt o optimistă. Sunt foarte puternică și nu mădoboară orice boală”, a declarat artista.

Elena Merișoreanu a aflat că a fost înșelată de soț cu o colegă de breaslă

Chiar dacă a avut o carieră de succes și o familie frumoasă, interpreta de muzică populară Elena Merișoreanu a trecut prin momente destul de dificile atunci când pe la urechi au început să-i ajungă diverse zvonuri despre idilele soțului.

Artista este căsătorită de o viață cu Viorel Croitoru, și nu s-a pus niciodată problema despărțirii, deși aceste situații devenise mai mult decât evidente.

„Am 44 de ani de căsătorie și bărbatul meu m-a înșelat foarte mult! Îți jur! Cu colegele mele! Pe cuvântul meu de onoare”, a declarat Elena Merișoreanu.

Elena Merișoreanu a explicat și motivele care au convins-o sa treacă peste lipsa de devotament a soțului:„Omul se purta fain acasă, aducea ce trebuie, nu mă neglija… Lasă-l să facă ce vrea! Tot acasă vine”. 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 21 Nov. 2020, 11:40 Vedete
Pe aceeași temă