EXCLUSIV| Elena Merișoreanu s-a lăsat pe mâna medicului estetician, la 72 de ani! Ce intervenții și-a făcut cântăreața de muzică populară

Publicat: 26 ian. 2021, 09:32 Autor: G. M. Vedete

Elena Merișoreanu, la medicul estetician, la 72 de ani! Cântăreața de muzică populară nu este străină de ceea ce înseamnă intervenții estetice sau proceduri de înfrumusețare. Asta pentru că, chiar și la, iată, 72 de ani, artista frecventează clinicile de înfrumusețare unde optează pentru proceduri estetice.

Ce a făcut Elena Merișoreanu la medicul estetician?

Recent, Elena Merișoareanu l-a vizitat pe Dr. Florin Juravle, chirurg estetician, la clinica sa. Cântăreața de muzică populară s-a lăsat pe mâinile specialistului ca să-i “șteargă” câțiva ani de pe chip! Mai exact, vedeta și-a făcut niște injecții cu botox pentru a scăpa de ridurile din zona frunții, dar care erau inestetice și o făceau să nu se mai simtă bine în pielea ei.

Nu este prima oară când Elena Merișoreanu apelează la astfel de proceduri estetice. Pe lângă aceste injecții cu botox, artista își face adesea tratamente faciale revoluționare pentru hidratarea, fermitatea pielii.

Elena Merișoreanu, probleme de sănătate

Elena Merișoreanu se confruntă, de câțiva ani, cu mari dureri de picioare, ea fiind diagnosticată cu artroză. Cântăreața a suferit chiar și o operație, a făcut tratamente diferite, însă de dureri tot n-a scapat.

În cadrul unui interviu recent, cântăreața a vorbit despre problemele sale de sănătate, dar și despre operația care va urma.

„La piciorul stâng sunt operată, dar din păcate, pentru că l-am folosit foarte mult pe cel drept va trebui să mă operez și la el.

Durerile sunt destul de mari și nu merită să suport. Așa că mă operez, pentru că așa este cel mai bine, ca să nu mai sufăr atât”, a povestit Elena Merișoreanu.

Foto: Arhivă ciao.ro/ Arhivă personală/ Instagram Dr Florin Juravle

Publicat: 26 ian. 2021, 09:32 Autor: G. M. Vedete
Autor: G. M.
Este redactor online pe zona Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN....
Pe aceeași temă