Elena Merișoreanu, veste cruntă din partea medicilor! Ce i-au descoperit în urma unui control de rutină

Publicat: 28 ian. 2022, 15:38 Autor: Maria Apostol Vedete

După ce o lungă perioadă de timp a încercat să se trateze cu medicamente pentru o afecțiune pe care o are la picior, Elena Merișoreanu a primit o veste cruntă din partea medicilor: trebuie să se opereze! 

Marea doamnă a muzicii populare românești și-a pus pe jar fanii atunci când a anunțat că va ajunge la bisturiu. Elena Merișoreanu a încercat să-și rezolve problema pe bază de medicamentație, însă după o serie de investigații amănunțite medicii i-au transmis că va trebui să se oprereze.

Din fericire, problemele cu care se confruntă îndrăgita solistă nu sunt extrem de grave. Este vorba despre o complicație pe care o avea de ceva timp la picior. Elena Merișoreanu a explicat la Antena Stars că nu este posibil să nu se opereze, asta fiindcă nu există o altă cale de a se face bine, sigura soluție fiind doar intervenția chirurgicală a medicilor.

Chiar dacă se confruntă de mai mult timp cu această problemă de sănătate, în continuare cântăreața de muzică populară amână momentul în care trebuie să facă intervenția, argumentând că este prinsă cu câteva proiecte și treabă ce nu poate fi amânată.

Cartilajul nu se mai reface. Nu ma simt chiar așa de rau, am mai făcut puțin tratament, dar motivul e altul pentru care nu m-am operat. Am de lucru acum, nu ma mai gândesc la picior. Nu o iau ca pe un sacrificiu, ci ca pe o plăcere. Medicii au zis ca nu e problema daca amân operația. Stau bine momentan. Am făcut și toate analizele, au ieșit bune„, a declarat Elena Merișoreanu.

Câte operații estetice are Elena Merișoreanu

Artista a recunoscut faptul că trece pragurile medicilor esteticieni pentru mici retușuri la nivelul feței.

„Săptămâna trecută am fost la estetician, mi-a băgat acid hialuronic, în frunte și în zona gurii. Eu îmi asum tot ce îmi fac, își fac și fetele tinereu, eu de ce să nu fac. Nu mi-e frică de ace, dar nu mi-aș face operații estetice niciodată sau ceva radical. Nu o fac pentru mine, o fac pentru public. Mă enervează când le văd pe astea tinere cu gogoșile în gură (nr. buze mari)”, a spus interpreta de muzică populară.

Publicat: 28 ian. 2022, 15:38 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă