Elena Merisoreanu: “M-am operat a doua oara la picior. Acum sunt cuminte” – Ce a facut cantareata la un eveniment recent – Exclusiv!

Publicat: 29 oct. 2019, 15:22 Autor: G. M. Vedete

Elena Merisoreanu s-a operat de doua ori la picior, in decursul catorva luni, si asta numai din vina ei, dupa cum sustine.

Elena Merisoreanu a suferit doua interventii chirurgicale la un picior, iar acum se recupereaza.

Cantareata de muzica populara a fost prezenta recent la deschiderea unui salon de infrumusetare din zona de Nord a Capitalei, eveniment la care a stat mai mult pe scaun decat in picioare. Asta pentru ca nu mai vrea sa iasa din cuvantul medicului, dupa a doua operatie pe care a suferit-o.

Elena Merisoreanu, operata de doua ori la acelasi picior

Elena Merisoreanu

“Nu pot sa stau in picioare foarte mult pentru ca m-am operat a doua oara la picior si nu mai ies din cuvantul medicului. Initial am avut ruptura de ligamente,  m-am operat si trebuia sa stau locului o luna si jumatate, sa stau cuminte acasa, sa nu pun piciorul jos, sa nu fac efort, iar eu, la vreo doua saptamani dupa operatie, am plecat la spectacole. Si recuperarea nu s-a mai produs. La spectacole tot stai o or ape scena, in picioare, e efort, plus ca eu am o greutate si imi apasa pe picior. Daca as fi stat acasa, sa nu pun piciorul jos, sa ascult ce mi-a zis medicul dupa operatie, n-as fi ajuns la a doua operatie. Pentru ca am pus piciorul jos am inceput sa am dureri mari si m-am dus iar la medic.

Elena Merisoreanu: “La eveniment am stat mai mult pe scaun”

Doctorul mi-a facut radiografie si mi-a zis ca mi s-au incrucisat ligamentele. De aceea am ajuns la a doua operatie, o interventie usoara, cu laser. Recuperarea e mai grea decat operatia in sine. Dar acum nu mai lipsesc de la recuperare, fac de 2 ori pe saptamana, in plus imi mai fac si singura ca am invatat. Acum sunt ascultatoare, sunt cuminte, nu mai fac asa mult efort sau sa merg pe jos, sau sa stau foarte mult timp in picioare. Pana ma refac. Dureri am cateodata, dar suportabile. De aceea, la aceasta deschidere de salon de la care nu puteam sa lipsesc am cerut scaun de cum am intrat si am stat aproape numai pe scaun. M-am ridicat doar la poze si cateva filmari”, a declarat Elena Merisoreanu pentru ciao.ro.

Cantareata de muzica populara a crezut ca scapa de aceste doua operatii daca face mai multe tratamente. Inca de anul trecut, artista a incercat mai multe proceduri care sa o scape de dureri si de problemele la picioare. La un moment dat, ea povestea in presa ca un tratament bazat pe celule stem si isi facea cate 12 injectii in genunchi.

Foto: Victor Darii

 

Publicat: 29 oct. 2019, 15:22 Autor: G. M. Vedete
Autor: G. M.
Este redactor online pe zona Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN....
Pe aceeași temă
×