Elena Merisoreanu a dat detalii despre starea ei de sanatate: „Nu am stiut s-o pretuiesc”

Publicat: 12 Jun. 2019, 10:09 News 3

Interpreta de muzica populara a vorbit sincer despre cum se simte acum si prin ce a trecut in ultimul timp.

Elena Merisoreanu a dat detalii despre starea ei de sanatate. Din pacate, in ultimul timp a tot avut probleme cu un picior si a ajuns pe mana medicilor, spre tristetea fanilor.

Interpreta de muzica populara a fost invitata la emisiunea Agentia VIP, difuzata de Antena Stars, unde a explicat cum decurge recuperarea dupa toate problemele de sanatate.

Elena Merisoreanu a dat detalii despre starea ei de sanatate

Elena Merisoreanu trece prin chin dupa operatie. Calvarul artistei a inceput acum doua saptamani, la un eveniment din Baia Mare. Dupa primul program a acuzat stari de rau.

„Le mulțumesc doctorilor și echipei, că se ocupă. Oamenii vin în cârje și după 7-8 ședințe, îi văd fără. După infiltrație nu am voie să fac așa efort, nu am voie cu tocuri foarte înalte. Suferă baba la frumusețe! La concerte, tot cu tocuri, eu vreau să urc așa cum mă știe lumea.

Lui Dumnezeu nu i-aș cere nici sănătate, că mi-a dat prea multă și nu am știut să o prețuiesc. Mi-a dat prea multe ca să-i mai cer ceva, mă bucur și acum de succes, am spectacole până la lăsarea Secului, de Crăciun. Îi spun impresarului că nu pot să urc pe scenă, că e prea înaltă.

Am cântat jos, printre oameni. Mai am de făcut cam 7 ședințe (pentru picior)… Mi-a făcut 15 infiltrații la genunchiul drept și a spus domnul doctor că nu simt durerea, că nici nu clipesc. Nu mă gândesc decât că trebuie să fac, mă gândesc că trebuie să mă fac bine” a declarat Elena Merisoreanu.

„Urmez un tratament cu celule stem, fac 12 injectii la fiecare picior”

Artista are un program incarcat pe care incearca sa-l duca pana la capat si chiar are concerte programate pana in septembrie, pe care vrea sa le onoreze, indiferent de ce probleme intervin.

Acum se confrunta cu probleme la nivelul genunchilor, de aceea trebuie sa urmeze un tratament care se bazeaza pe celule stem.

„Toată viața mea am stat și am cântat pe tocuri. E foarte greu. Am un doctor la Târgoviște care îmi face injecții. E un tratament cu celule stem. Fac 12 injecții la fiecare picior. Am concerte întruna, până în octombrie.

De Paște am cântat la Londra. Eu la nunți la țară nu mai cânt, doar la Zile ale orașelor. Trebuie să am grijă cu sănătatea. Nici nu mă mai lasă familia” a spus Elena Merisoreanu pentru Click!.

Publicat: 12 Jun. 2019, 10:09 News 3
Pe aceeași temă