Muntele Everest de gunoi! Unde sunt aruncate deseuri cu tonele. Imagini VIDEO triste

Publicat: 13 Jun. 2019, 17:11 Life

Imaginile surprinse din aer cu muntele format din gunoaie sunt infricosatoare. A fost denumit "Everestul" gunoaielor si este imens.

Muntele Everest de gunoi este localizat in India. Aceasta tara este recunoscuta pentru gropile de gunoi imense, care in timp au devenit adevarati munti. Astfel de locuri, precum cel din videoclip, se pot observa si de la distanta.

Cei care administreaza zona stiu cat de periculos este totul pentru locuitori, insa nu au de ales, in ceea ce priveste depozitarea deseurilor. Everestul din gunoi masoara peste 65 de metri, in prezent. A fost apreciat ca in urmatoarele 12 luni va depasi in inaltime monumentul Taj Mahal, localizat tot in India.

Muntele Everest de gunoi, din India!

Autoritatile au mentionat ca groapa de gunoi care s-a transformat in munte va trebui sa aiba instalate lumini. Asta deoarece avioanele s-ar putea prabusi de peretele format din deseuri, daca nu este semnalizat in vreun fel.

Muntele Everest de gunoi!

Groapa de gunoi Ghazipur a fost deschisa in statul Uttar Pradesh, din India, in anul 1984. Si-a atins capacitatea de colectare a deseurilor in anul 2002. In prezent, 21 de milioane de locuitori ai orasului New Delhi se bazeaza pe acest loc, zilnic, pentru a-si putea arunca deseurile menajere. Din nefericire, este si singura groapa de gunoi din apropiere.

Aproximativ 2,000 de tone de gunoi sunt aruncate in aceasta groapa de gunoi, in fiecare zi. Oficialii din New Delhi sunt disperati, pentru ca nu stiu cum vor gestiona totusi situatia. Mai mult, mirosurile din zona sunt infioratore, iar aerul este aproape nerespirabil. La fel, exista animale care isi cauta hrana printre tonele de gunoaie, cum ar fi vacile sau cainii maidanezi. Cele mai infricosatoare mistere din India! 

Muntele Everest de gunoi a inceput sa se formeze in urma cu un an, din pricina ploilor puternice. Pe atunci, au decedat si doua persoane, care se aflau acolo. Locul este toxic si din pricina fumului rezultat de la aprinderea focurilor. Dar si a altor substante nocive, ce au fost aruncate pur si simplu, fara a fi reciclate corespunzator.

sursa: metro.co.uk

Publicat: 13 Jun. 2019, 17:11 Life
Pe aceeași temă