Imagini groaznice cu un rau de gunoaie din Romania! Tone de pet-uri de plastic plutesc in viteza: „Doamne! Cat mai rezista planeta asta?” VIDEO

Publicat: 07 May. 2019, 14:08 Ciao.ro

Muntii de gunoaie au fost spalati de ploile din ultimele zile si au ajuns in rauri formand adevarati torenti de plastic.

Tone de pet-uri de plastic plutesc pe un rau din judetul Arges! Pe Facebook circula in ultimele zile un filmulet care arata starea jalnica in care se afla albiile raurilor din intreaga tara. Internautii au postat imagini cu raul Valea Pauleaca din apropiere de satul Micesti din judetul Arges, acolo unde dupa ploile torentiale din ultimele zile apele s-au involburat si aduc la vale tone de gunoaie pe care le-au „spalat” de pe maluri.

Raul pe care au fost filmate gunoaiele formate in general din pet-uri de plastic se varsa direct in Raul Doamnei care are un debit mult mai mare si apoi ajunge direct in Arges, unul dintre cele mai importante rauri din Romania. Imaginile au strans mii de distribuiri in doar 24 de ore si sute de comentarii. Oamenii sunt socati cand vad cantitatea uriasa de plastic care pluteste in deriva pe un rau obisnuit de tara din Romania.

Tone de pet-uri de plastic plutesc pe un rau din judetul Arges VIDEO

Tanarul care a filmat a fost pana si el uimit de ceea ce vedea: „Doamne cat mai rezista doamne planeta asta? Uita-te si tu cate bidoane. In loc sa le reciclam noi le aruncam ca…Aicea e belea. Uite cat e valu”. Cel mai probabil valul urias de gunoaie adus de ploile din ultimele zile nu este singular in judetul Arges. Romania ocupa un loc codas in Europa la reciclare si un loc de frunte la cntitatea de ambalaje si recipiente de plastic folosite.

„Cand ieșiți la iarbă verde veniți echipați cu pungi si duceți-vă gunoiul acasă…😠😠😠RUȘINE”/ „Ce bine era dacă viitura îi lua și pe cei care au făcut acele gunoaie.” sau „Mai vorbim despre negrii din Africa de Sud! Ne supărăm când alții ne confundă cu țiganii!” / „Natura spală nesimțirea celor care lasă mizeria în urma lor. Nu partidele sunt vinovate pentru ca noi suntem indolenți. Vrem o țară ca afară, dar noi ce facem ca să arate ca la ei ? NIMIC.” sunt doar cateva dintre sutele de comentarii pe care oamenii le-au postat la filmulet.

Publicat: 07 May. 2019, 14:08 Ciao.ro
Pe aceeași temă