UPDATE in cazul politistului care si-a impuscat copilul de 3 ani. A facut asta in timp ce baiatul dormea

Publicat: 04 Nov. 2018, 11:47 Life
UPDATE in cazul politistului care si-a impuscat copilul de 3 ani. A facut asta in timp ce baiatul dormea

Incep sa iasa la suprafata motivele pentru care politistul argesean a comis aceasta fapta de neiertat, iar principala cauza ar fi gelozia.

Din sursele prelevate, anchetatorii au declarat ca barbatul ar fi fost gelos si de aceea a luat decizia e a-si impusca propriul copil in somn.

Baietelul a fost gasit intr-un sac de dormit, iar anchetatorii au mai spus ca in casa au fost gasite bilete de adio prin care isi justifica fapta.

In urma cu doar o saptamana, barbatul divortase de sotia sa, iar acesta crede ca femeia locuieste cu un alt barbat, asa ca gelozia l-a acaparat pana n-a mai putut sa gandeasca limpede.

UPDATE in cazul politistului care si-a impuscat copilul de 3 ani

UPDATE in cazul politistului care si-a impuscat copilul de 3 ani! A facut asta in timp ce baiatul dormea

Barbatul si copilul au fost gasiti morti in cursul zilei de ieri, moment in care se stia doar ca barbatul s-a sinucis dupa ce si-a impuscat copilul in cap.

„În jurul orei 14.27, printr-un apel la 112 a fost solicitată intervenția ISU Argeș pentru deblocare ușă, apelanta spunând că este posibil ca soțul și copilul să se afle în casă, gândindu-se că probabil s-a întâmplat ceva rău cu ei.(…)

Cei de la ISU Argeș, ajungând în sufragerie au găsit două victime, un copil și un bărbat, care aveau o plagă împușcată la nivelul capului” a spus Bogdan Olar, seful ISU Arges.

Publicat: 04 Nov. 2018, 11:47 Life
Pe aceeași temă