Bărbat de 38 de ani, acuzat că a pipăit o fetiță pe care a luat-o în mașină, reținut

Publicat: 11 Oct. 2019, 14:45 News 2
Bărbat de 38 de ani, acuzat că a pipăit o fetiță pe care a luat-o în mașină, reținut

Este acuzat că a agresat sexual o fată de 13 ani pe care a luat-o cu mașina de la barul din localitate.

Bărbat de 38 de ani, acuzat că a pipăit o fetiță. Pe numele bărbatului exista deja un ordin de protecție din cauza unui scandal în familie și mai mult, el avea permisul suspendat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Argeş, Florin Popa, bărbatul acuzat că a agresat sexual o fetiță de 13 ani a fost reținut pentru 24 de ore, în noaptea de joi spre vineri, după ce a fost audiat.

Bărbat de 38 de ani, acuzat că a pipăit o fetiță

Dupa ce a fost abuzata timp de 10 ani de tatal vitreg, TOT tanara risca sa fie condamnata la 20 de ani de inchisoare

Acesta este acuzat că, joi seara, a luat o fetiţă de 13 ani în maşină de la barul din localitate, după ce i-a promis că o va duce acasă, iar pe drum ar fi oprit mașina, ar fi pipăit-o și ar fi sărutat-o.

Fata a reușit să scape după ce i-a spus că mama ei va veni după ea.

„Polițiștii Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș au reținut un bărbat de 38 de ani, din Curtea de Argeș, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de conducere fără drept și agresiune sexuală.

Din cercetări s-a stabilit că, în seara zilei de 10 octombrie, o minoră de 13 ani ar fi fost pipăită de către un vecin, în autoturismul cu care se deplasau spre domiciliu. Totodată, bărbatul avea dreptul de a conduce suspendat”, a declarat corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș, Florin Popa.

Potrivit acestuia, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar vineri este prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș.

Polițiștii au constatat și că bărbatul avea permisul suspendat după ce a fost trimis în judecată pentru conducere sub influența alcoolului.

Mai mult, pe numele bărbatului era emis și un ordin de protecție, care expiră peste o săptămână, din cauza unui scandal în familie.

Publicat: 11 Oct. 2019, 14:45 News 2
Pe aceeași temă