Un baietel de sase ani, ucis de propriul tata dupa ce i-a turnat apa fierbinte pe gat

Publicat: 02 Oct. 2019, 12:09 Life
Un baietel de sase ani, ucis de propriul tata dupa ce i-a turnat apa fierbinte pe gat

Un tata si-a ucis fiul dintr-un motiv ireal, crezand ca asa ii face un bine.

Un baietel de sase ani, ucis. Barbatul i-a turnat apa extrem de fierbinte copilului pe gat, motivand ca asa ar fi scapat de demonii care-l posedau, fiind convins ca asta e cea mai buna solutie.

Conform NBC News, tatal, Pablo Martinez din Arizona, le-a marturisit politistilor ca acest ritual de exorcizare era menit sa „scoata demonul din copil”, astfel ca l-a pus in practica.

Un baietel de sase ani, ucis

Un baietel de sase ani, ucis

Mama adoptiva a micutului spune ca baiatul avea un comportament „demonic” astfel ca sotul ei s-a oferit sa le faca celor doi copii o baie. Insa la un moment dar, femeia a auzit tipete din baie, iar cand a dechis usa l-a observat pe barbat cum tinea copilul de sase ani sub un jet puternic de apa fierbinte.

Femeia a declarat politistilor ca a vrut sa-l opreasca, tipand la el, insa barbatul a insistat ca „trebuie s-o faca”. Imediat dupa aceea a sunat la pastor, iar pentru ca acesta nu a raspuns, a sunat rapid la 911.

Pablo Martinez a recunoscut ca a turnat apa fierbinte pe trupul copilului intre cinci si zece minute, in timp ce fratele lui a asistat terifiat la scenele de groaza.

Barbatul a fost luat in arest sub acuzatia de omor de rang 1.

Publicat: 02 Oct. 2019, 12:09 Life
Pe aceeași temă