Sucevean prins de polițiști după ce a scris mesaje erotice și a urmărit copii la școală

Publicat: 22 nov. 2019, 12:56 Autor: Simona News
Sucevean prins de polițiști după ce a scris mesaje erotice și a urmărit copii la școală

Un bărbat de 40 de ani a fost prins de polițiștii locali din Suceava după ce a împânzit orașul cu mesaje sexuale și a apărut de mai multe ori în zona școlilor sau la baluri de boboci.

Polițiștii locali spun că nu pot decât să-l amendeze, să atenționeze părinții și să-l țină sub observație.

Șeful Serviciului ordine, linişte publică şi pază din Poliția Locală Suceava, Liviu Manoliu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că polițiștii locali au aflat despre un individ în vârstă de 40 de ani din comuna Udeşti care a împânzit orașul cu mesaje cu tentă sexuală prin care încerca să își găsească parteneri de distracție, contra cost.

Polițiștii au intrat în alertă după ce individul a fost văzut și legitimat de mai multe ori pe lângă școlile din oraș și a început să își facă apariția elegant îmbrăcat la balurile bobocilor, iar în oraș au început să apară mesaje cu tentă sexuală prin care bărbatul își căuta parteneri.

Mesajele au fost scrise peste tot – pe stâlpi, pe bănci, pe afișele din oraș sau pe căsuțele din lemn de la Muzeul de Științe al Naturii. Pentru a-l prinde pe individ polițiștii locali l-au „momit” pe bărbat.

„Ne-am îngrijorat în momentul în care au apărut aceste mesaje și bărbatul a fost legitimat de mai multe ori în apropierea școlilor. Acesta a fost momit de un coleg care s-a expus riscului unui astfel de individ și a sunat pe numerele pe numărul de telefon din mesaje.

Colegul nostru s-a deghizat și i-a propus individului o întâlnire, bărbatul declarându-se dispus să ofere plăceri sexuale atât doamnelor, domnișoarelor, cât și bărbaților. Bărbatul i-a propus colegului nostru o întâlnire în spatele unei biserici din oraș, într-un loc ferit. Colegul nostru a ajuns acolo și imediat alți doi colegi îmbrăcați în uniformă l-au prins pe bărbat.

Din păcate, nu am putut decât să îi aplicăm o sancțiune contravențională de 400 de lei pentru mesajele obscene scrise în spațiul public și am informat BCCO al Inspectoratului de Poliție Suceava că manifestările bărbatului sunt de natură sexuală, că a apărut în zona școlii și că ar să urmărească acest caz și eventual să ia măsuri”, a spus Liviu Manoliu.

Polițiștii spun că îl țin în continuare sub supraveghere pe bărbat, după ce și-a făcut apariția îmbrăcat elegant și la balul bobocilor și, deși nu există plângeri împotriva lui, cer prinților să își supravegheze copiii cu atenție.

Publicat: 22 nov. 2019, 12:56 Autor: Simona News
Pe aceeași temă
×