De-a râsul plânsul! Un bărbat dat în urmărire naţională a fost prins la Bacău, pentru că nu purta mască de protecţie

Publicat: 13 Nov. 2020, 15:49 Arhiva
De-a râsul plânsul! Un bărbat dat în urmărire naţională a fost prins la Bacău, pentru că nu purta mască de protecţie

Un clujean dat în urmărire naţională pentru executarea unei pedepse cu închisoarea a fost găsit în oraşul Bacău pentru că nu purta mască de protecţie. Bărbatul era sub influenţa alcoolului şi a fost descoperit de jandarmii băcăoani. El a fost predat poliţiştilor şi va ajunge la închisoare.

Potrivit jandarmilor băcăoani, bărbatul era dat în urmărire naţională pentru executarea unei pedepse cu închisoarea pentru săvârşirea infraţiunii de tâlhărie. El a fost găsit vineri de un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău pe strada Erou C.M.Hasan din municipiul Bacău. Bărbatul în vârstă de 26 de ani, domiciliat în judeţul Cluj, le-a atras atenţia jandarmilor deoarece nu purta mască de protecţie. Jandarmii l-au oprit şi, după ce l-au verificat în baza de date, au aflat că există un mandat emis pe numele lui.

Bărbatul a fost reţinut şi dus la sediul unităţii pentru întocmirea actelor procedurale, fiind ulterior predat poliţiştilor în vederea luării măsurilor legale.

Bilanț coronavirus România

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 9.799 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV  2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 2.074 depersoane au fost reconfirmate pozitiv.

Până astăzi, 8.389 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 10.11.2020 (10:00) – 11.11.2020 (10:00) au fost raportate 203 decese (116 bărbați și 87femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita,Hunedoara, Iași, Maramureș, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sălaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vâlcea, Vaslui, Vrancea,  Ilfov și Municipiul București.

Dintre acestea, 1 deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 20-29 de ani, 3 decese la categoria de vârstă 30-39 de ani, 5 decese la categoria de vârstă 40-49 de ani, 31 decese la categoria de vârstă 50-59 de ani, 48 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 57 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 58 decese la categoria de peste 80 de ani. 196 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, 5 pacienți decedați nu au prezentat comorbidități, iar pentru 2pacienți decedați nu au fost raportate comorbidități până în prezent.

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 13 Nov. 2020, 15:49 Arhiva
Pe aceeași temă