Un barbat a fost arestat in aeroport dintr-un motiv neasteptat. Totul a fost facut pentru sotia sa, dupa spusele acestuia

Publicat: 03 Sep. 2019, 09:22 Life
Un barbat a fost arestat in aeroport dintr-un motiv neasteptat. Totul a fost facut pentru sotia sa, dupa spusele acestuia

Fapta bizara s-a petrecut in aeroportul Changi din Singapore, barbatul fiind luat prin surprindere.

Un barbat a fost arestat in aeroport. Motivul arestarii barbatului a fost unul considerat ciudat pentru multi oameniȘ acesta si-a cumparat bilet de avion doar pentru a-si conduce sotia la terminal.

Potrivit CNN, aeroportul Changi din Singapore se afla în topul celor mai frumoase aeroporturi din lume, insa, de cele mai multe ori, atractia turistilor fata de acesta devine cam exagerata.

Un barbat a fost arestat in aeroport

Un barbat a fost arestat in aeroport

La fel s-a intamplat si in cazul barbatului care si-a cumparat un bilet de avion numai pentru a-si conduce sotia pana la terminal, in felul acesta reusind sa vada tot aeroportul de la un cap la altul.

Politia din Singapore a trebuit sa recurga la avertismente, rugand oamenii sa nu-si mai foloseasca gresit biletele de imbarcare, asta dupa ce acel barbat a fost arestat fiindca a cumparat un bilet fara intentia de a calatori.

Este considerata o infractune in Singapore sa utilizezi necorespunzator biletele de avion. Astfel ca oricine intra in zona terminalelor fara intentia de a se urca în avion poate fi condamnat conform Legii privind Protejarea Infrastructurii si, de asmenea, risca o amenda de pana la 14.300 de dolari sau o pedeapsa cu pana la doi ani de închisoare.

Pana in prezent, 30 de persoane au fost arestate din această cauza in primele 8 luni ale anului 2019. Aeroportul este un punct de atractie din cauza cascadei de 40 de metri (fiind cea mai înalta cascada de interior), dar si din cauza parcului completat cu pod suspendat si a labirinturilor dintr-una din cele mai mari gradini interioare din Asia.

Publicat: 03 Sep. 2019, 09:22 Life
Pe aceeași temă