6 ani de la moartea lui Ionut, baiatul ucis de caini! Mama copilului, mesaj sfasietor: „Nu voi uita cand m-a imbratisat ultima data”

Publicat: 02 sept. 2019, 20:10 Autor: Loredana Ciao.ro
6 ani de la moartea lui Ionut, baiatul ucis de caini! Mama copilului, mesaj sfasietor: Nu voi uita cand m-a imbratisat ultima data

Azi se împlinesc 6 ani de la moartea lui Ionuț Anghel, băiatul de 4 ani ucis de câini în apropierea Parcului Tei din Capitală.

6 ani de la moartea lui Ionut. La exact 6 ani de la moartea lui Ionuț Anghel, mama băiatului a transmis un mesaj sfâșietor. Andreea Anghel și-a deschis sufletul și vorbește despre experiența care a schimbat-o pentru totdeauna.

6 ani de la moartea lui Ionut

”În urmă cu 6 ani, într-o zi de luni, 2 septembrie, o veste teribilă avea să îmi schimbe destinul pentru totdeauna! Este ziua fatidică în care, Ionut, minunea mea mică, a plecat pentru totdeauna dintre noi! A plecat să înfrumusețeze Raiul! Cu glasul său cristalin, cu zâmbetul inocent, cu privirea gingașă, cu râsul lui plin de viață și bucurie!

6 ani de la moartea lui Ionut

Nu voi uita niciodată, dimineața zilei de 2 Septembrie, când m-a îmbrățișat ultima dată! Căldura și bucuria lui! Nu voi uita niciodată iubirea curată pe care o răspândea pretutindeni! Nu voi uita niciodată bucuria cu care trăia fiecare clipă, și pofta de viață pe care o răspândea în jur! Nu voi uita niciodată minunea de băiețel care mi-a luminat viața, 4 ani, aici, pe pământ, și iubirea care leagă inimile noastre dincolo de lumi”, scrie wowbiz.ro.

Publicat: 02 sept. 2019, 20:10 Autor: Loredana Ciao.ro
Pe aceeași temă