4 ani de inchisoare pentru o concurenta de la Insula Iubirii

Publicat: 11 sept. 2018, 13:03 Autor: Simona News 3

Mirela Banias, concurenta actuala a show-ului "Insula Iubirii", a relatat in cadrul unei dintre editii o intamplare nefericita din viata ei, care s-a petrecut acum 8 ani.

In timp ce Mirela povestea drama vietii sale, intr-un nou episod, iubitul ei era ocupat cu ispita Nicoleta. Concurenta a povestit, cu durere in glas, tragedia prin care a trecut. Mirela este fiica fostului sef al Politiei Economie, astfel ca, pentru familia acesteia, vestea a venit ca un soc.

In 2010 aceasta a fost arestata pentru ca a furat 520.000 lei si 33.000 euro din conturile clientilor Bancii Transvilvania, unde lucra in acea perioada. Toate astea au fost facute exclusiv pentru fostul sau sot.

„Opt luni m-a pus sa fac asta. Am luat pentru el. Ma gandeam ca o sa mi-i dea si o sa ii pun la loc „, a spus Mirela. Insa acesta i-a adus multe dezamagiri, inseland-o pe tot parcursul relatiei de 10 ani. Acest lucru l-a aflat dupa ce a facut inchisoare pentru el.

4 ani de inchisoare pentru o concurenta de la Insula Iubirii

4 ani de inchisoare pentru o concurenta de la Insula IubiriiSe pare ca si actualul iubit tinde s-o dezamageasca. In timp ce aceasta povestea cu tristete prin ce a trecut, Ionut se simtea excelent in compania ispitei Nicoleta.

Nevrand sa accepte faptele aruncate in fata, Mirela n-a dat crezare la inceput  in validitatea acelor probe.”Poate s-au imprietenit si s-au permis glumele cu Nicoleta”, a spus Mirela.

4 ani de inchisoare pentru o concurenta de la Insula IubiriiInsa in Nicoleta, ispita care ii face viata grea lui Ionut, nu are incredere. Mirela s-a gandit mai bine si i-a propus ispitei sa-l atraga pe iubitul iei in pat, ca-i testeze fidelitatea.

„Pe mine ma intereseaza daca ar face asta aici. In alt sezon ai putut, acum nu mai poti? Esti ispita!”, a spus Mirela.

Publicat: 11 sept. 2018, 13:03 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă