Reactia lui Alexandru Cumpanasu, dupa ce a fost facut public raportul INML! „Pana la urma daca plang, isi plang copilul lor si nu copilul altora”

Publicat: 02 sept. 2019, 20:29 Autor: Loredana Ciao.ro
Reactia lui Alexandru Cumpanasu, dupa ce a fost facut public raportul INML! Pana la urma daca plang, isi plang copilul lor si nu copilul altora

Alexandru Cumpănașu a avut o reacție, după ce s-a prezentat public raportul de la INML.

Reactia lui Alexandru Cumpanasu. Alexandru Cumpănașu susține faptul că raportul INML pe care l-a citit astăzi nu schimbă cu nimic situația. De asemenea, în baza lui se poate cere o expertiză internațională.

Reactia lui Alexandru Cumpanasu

Unchiul Alexandrei Măceșanu susține că nu are încredere în rezultatele venite de la INML, astfel că familia trebuie să aibă o certitudine dacă Alexandra, fiica lor, e moartă sau nu.

„Nu e nicio noutate. Practic, INML nu face altceva decât să transmită acest raport final pe baza acelui raport intermediar de 99,99%. Dar într-adevăr acest raport final ne dă posibilitatea nouă, ca familie, să mergem către DIICOT, să cerem o ordonanță de la procurori să putem face o contraexpertiză. Am îndoieli mari. Gândiți-vă că în cronologia pe care Ministerul Sănătății a prezentat-o. Oamenii au făcut acest test ADN într-un timp record”, spune Cumpănașu.

Alexandru Cumpanasu va ajunge din nou la Parchet

„Putem și noi, la limita legală, cred că acum se fac 30 de zile de când au spus că ne dau acest raport legal. (…) În baza raportului o să ne adresăm DIICOT-ului astfel încât să obținem o ordonanță a procurorului prin care să putem să cerem o expertiză internațională față de această expertiză a celor de la INML. Nu e vorba doar de neîncredere. E vorba și de certitudinea unei familii că până la urmă dacă plâng își plâng copilul lor și nu copilul altora”, a mai spus Alexandru Cumpănașu.

Publicat: 02 sept. 2019, 20:29 Autor: Loredana Ciao.ro
Pe aceeași temă