Strat de un metru de zapada pe platoul Bucegilor! Cabana Babele este ingropata in zapada si ninge non-stop chiar si la ora asta! VIDEO

Publicat: 07 May. 2019, 10:28 VIDEO

Daca in Bucuresti si restul tarii temperaturile au depasit in unele zile si 20 de grade, la munte iarna a revenit.

Iarna a revenit! Strat de un metru de zapada pe platoul Bucegilor! Iarna s-a intors in forta la munte, iar daca in restul tarii meteorologii au emis avertizari de vreme ploioasa si vijelie, la munte ninge abundent de mai bine de 24 de ore.

Salvamontistii din Busteni au publicat pe pagina de Facebook o serie de filmulete cu nametii de zapada care s-au depuse in ultimele ore. De mentionat totusi ca o mare parte din zapada de pe platoul Bucegilor nu se topise inca, asa ca noul strat s-a depus iar peisajul de iarna in luna mai aproape de jumatate fiind unul de-a dreptul spectaculos.

Iarna a revenit! Strat de un metru de zapada pe platoul Bucegilor!

In statiunile de la poalele muntilor zapada insa a disparut de mult iar in ultimele zile pe toata Valea Prahovei a plouat la fel ca in restul tarii. La altitudini ce depasesc insa 1.400 de metri a revenit ninsoare care face ca traseele montane sa fie in continuare inchise.

Pe platoul Bucegilor zapada depaseste 1 metru dupa ce toata noaptea trecuta a nins viscolit. Salvatorii montani care au ramas peste noapte la refugiul Salvamont au facut o serie de filmulete spectaculoase cu stratul de zapada care s-a depus in doar cateva ore. Din cauza vantului nici instalatia de pe partia de la Sinaia, cota 2.000 nu functioneaza.

Publicat: 07 May. 2019, 10:28 VIDEO
Pe aceeași temă