Monica Gabor din nou gravida?! Sora ei, Ramona, arunca bomba! Vestea care va zgudui showbizul!

Publicat: 07 mai 2019, 10:10 Autor: D. C. News 3

Sora Monicai face o declaratie surprinzatoare despre vestea pe care Monica Gabor ar putea sa o faca publica anul acesta, pe la jumatate sau spre final.

Monica Gabor din nou gravida?! Sora ei, Ramona, arunca bomba! Ramona Gabor s-a intors pentru o scurta perioada in Romania de Paste si pentru a avea grija de tatal ei care are o stare de sanatate precara.

Ramona s-a stabilit de 9 ani in Dubai iar la intoarcerea in Romania a acordat un interviu pentru click.ro in care a vorbit despre planurile ei de viitor, starea de sanatate a tatalui ei si mai ales despre sora ei care se pare ca ne pregateste o veste mare anul acesta. Din cate se pare Ramona nu a lasat prea multe de inteles decat ca ar fi ori gravida ori vorba de o nunta.

Ramona si Monica se intalnesc 3 luni pe an, atunci cand Ramona merge in SUA in Los Angeles si sta 3 luni in fiecare an. Se gandeste sa se intoarca in Bacau pentru ca orasul a evoluat, dar dupa ce se gandeste mai bine la Dubai si la alte orase unde a mai locuit se mai gandeste daca se va mai intoarce vreodata in tara.

„Monica are o viață de familie liniștită, este foarte fericită, poate vă va da o veste frumoasă anul acesta. Nu vreau să vorbesc eu mai multe în locul ei (râde).” a fost declaratia cu care Ramona Gabor a lasat de inteles ca Monica ori este gravida ori se va casatori cu Mr Pink anul acesta.

Monica Gabor din nou gravida?! Sora ei, Ramona, arunca bomba!

Ramona Gabor a venit in Romania sa petreaca Pastele cu sora ei Alina si s-a simtit perfect si chiar s-a ingrasat 2 kilograme dupa ce a gustat din toate preparatele traditionale moldovenesti care i-au lipsit atat de mult. Ceea ce a intristat-o insa a fost starea de sanatate a tatalui ei care inca nu a reusit sa renunte la bautura si nu are deloc grija de el: „Din păcate, el nu face foarte bine, pentru că nu s-a dezis de obiceiurile lui vechi (n.r. problemele cu băutura). Sunt foarte dezamăgită, pentru că nu are grijă de sănătatea lui. Mi-aș dori ca eu și surorile mele să facem mai mult pentru el, dar nu vedem o dorință a lui de a se schimba. Se complace în situația în care este, îi place anturajul în care este, nu are grijă de sănătatea lui. Mă doare sufletul, pentru că nu e o persoană pe care mă pot baza. El este un tată care ne iubește foarte mult, e o plăcere când îl văd, când îl aud că ne spune ”fetele lui tata, vă iubesc”, dar nu face nimic pentru el.” a declarat Ramona pentru click.ro

A vorbit si despre mama ei care a murit in urma cu 6 ani: „Am fost la mormântul mamei am aprins lumânări în noaptea Învierii. Deși au trecut mulți ani de când am pierdut-o, eu nu conștientizez lucrul ăsta, o simt foarte aproape. Încă o visez pe mama și mi se arată foarte frumoasă, fragilă, o simt foarte aproape, mă răscolește pentru că mă trezesc și văd că nu e lângă mine, e foarte dureros!”

Publicat: 07 mai 2019, 10:10 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă