Pahar de cafea, in Game of Thrones! Reclama mascata sau pur si simplu o gafa?!

Publicat: 06 mai 2019, 19:44 Autor: D. C. News 3

Un pahar de cafea cu marca unei rețele internaționale din zilele noastre a fost uitat în cadru în ”Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones”, arată platforma Daily Beast.

În episodul “The Last of the Starks”, penultimul din seria ”Game of Thrones”, personajele sărbătoreau eroismul Aryei Stark din timpul luptei de la Winterfell când, în planul secund poate fi văzută Daenerys Targaryen cu un pahar de carton în față, informeaza si dailymail.co.uk.

Imaginile publicate pe rețelele sociale arată că paharul uitat pe masă în scena cu aer medieval are logo-ul unei rețele contemporane de cafenele. Sezonul al optulea din „Urzeala Tronurilor” a debutat duminică seară, în SUA, cu episodul „Winterfell”, primul dintre cele şase ale seriei finale.

Pahar de cafea, in Game of Thrones!

Încă de la lansare, în 2011, „Urzeala Tronurilor” a devenit un fenomen global şi cel mai iubit serial din istoria HBO. „Game of Thrones” a primit de-a lungul timpului foarte multe premii, inclusiv 47 de Primetime Emmy, cinci trofee din partea Sindicatului actorilor americani şi un Peabody Award.

Sophie Turner si Joe Jonas s-au casatorit in secret! Actrita din Game of Thrones a purtat pantaloni in loc de rochie VIDEO

Inspirat din seria de romane „A Song of Ice and Fire/Cântec de gheaţă şi foc”, de George R.R. Martin, serialul „Urzeala tronurilor” are o acţiune amplasată într-un ţinut fictiv, numit Westeros. Magia, aventurile eroice şi elementele fantastice vin în completarea acţiunii din „Urzeala tronurilor”.

Emilia Clarke, jenata de scenele intime din Game of Thrones: „Fratele meu e cameraman” 

Publicat: 06 mai 2019, 19:44 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă