Un fotomodel a murit încercând să își salveze câinii de la înec. Avea doar 37 de ani

Publicat: 06 May. 2019, 17:44 Life

Fotomodelul brazilian Caroline Bittencourt a murit la vârsta de 37 de ani, în timp ce încerca să își salveze câinii de la înec, relatează tmz.com.

Un fotomodel a murit încercând să își salveze câinii de la înec. Accidentul a avut loc pe 28 aprilie, în largul arhipelagului Ilhabela. Bittencourt și soțul ei, Jorge Sestini, se aflau pe barca lor cu pânze, care a fost lovită de o furtună puternică.

Câinii cuplului, care se aflau pe ambarcațiune, au fost aruncați în apă. Fotomodelul a sărit după cele două animale, încercând să le salveze de la înec. Partenerul ei de viață i-a sărit în ajutor, însă nu a reușit să o găsească.

Jorge Sestini a fost salvat de autorități la câteva ore după incident, iar cadavrul lui Bittencourt a fost găsit pe o plajă pe 29 aprilie. Câinii nu au mai fost găsiți.

Un fotomodel a murit încercând să își salveze câinii

Decesul manechinului a fost confirmat de fiica acesteia, Isabelle, pe rețeaua de socializare online Instagram. „Suntem recunoscători pentru susținerea și mesajele pline de afecțiune pe care le-am primit de la prietenii și fanii lui Carol”, a scris tânăra de 17 ani.

ULTIMA ORA: Indragitul artist A MURIT, dupa ce a sangerat pana la moarte. A murit in CHINURI!

Decesul lui Caroline Bittencourt vine la scurt timp după cel al altui model brazilian, Tales Soares. Acesta murit după ce a căzut pe podium, în timpul unei prezentări susținute în cadrul Săptămânii modei de la Sao Paulo (22 – 27 aprilie).

ULTIMA ORA: a incercat sa se SINUCIDA! Actrita a fost retinuta de politie si dusa la spital. Ce se intampla cu ea, acum!

Publicat: 06 May. 2019, 17:44 Life
Pe aceeași temă