Primul concert al Andreei Balan, dupa cezariana! Ce au surprins fotografii la tinuta ei, pe scena FOTO

Publicat: 06 mai 2019, 16:10 Autor: D. C. News 3

Pe data de 4 martie 2019, cantareata a intrat in operatie. Urma sa isi nasca a doua fiica prin cezariana. Din pacate, a facut stop cardio-respirator.

Primul concert al Andreei Balan, la doua luni dupa cezariana, a avut loc in weekend. Cantareata a urcat pe scena din Parcul Balnear Toroc Dej, care a găzduit ieri seară cea de-a doua ediție a „Toroc Fest”. Va reamintim ca artista a avut o pauza de doar patru luni.

Andreea Balan si-a luat pauza in ultimele 2 luni de sarcina. A stat acasa si s-a ocupat de venirea pe lume a Clarei, a doua fiica a cuplului. Dupa ce a avut probleme de sanatate si a fost operata de 3-4 ori, medicii i-au spus sa faca o pauza de cel putin 6 luni.

Primul concert al Andreei Balan, dupa cezariana FOTO

Dar artista a decis ca se simte bine si poate canta. Asa ca in primul weekend din luna mai 2019, Andreea Balan a cantat in Parcul Balnear Toroc Dej, cu ocazia Toroc Fest, aflat la cea de-a doua editie. Pe scena au mai urcat si DJ Palage si trupa Noaptea Târziu.

Andreea Balan a revenit in sala de repetitii, dupa doar o luna si jumatate de la nastere

Pe scena, Andreea Balan a prezentat fanilor show-ul Fantezia. A fost un spectacol complex, cu zeci de tinute spectaculoase, dansatori si jocuri de lumini. Cu toate astea, cantareata nu a mai schimbat atatea tinute, ca in trecut. Sa fie din lipsa de spatiu sau vedetei ii este greu sa se miste repede?

Andreea Balan, adevarul despre starea ei de sanatate. Ce i-au spus medicii in ultimele saptamani

A fost prima aparitie pe scena a artistei, dupa o pauza de 4 luni, in total, informeaza dej24.ro.

Andreea Balan, noi declaratii dureroase! „Nu cred ca voi mai putea avea copii! Am plans doua nopti la rand, foarte mult!” VIDEO

Publicat: 06 mai 2019, 16:10 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă