Andreea Balan, adevarul despre starea ei de sanatate. Ce i-au spus medicii in ultimele saptamani

Publicat: 26 apr. 2019, 11:51 Autor: D. C. Vedete

Pe data de 4 martie, Andreea a nascut prin cezariana. In timpul interventiei, artista a suferit un stop cardio-respirator si a fost la un pas de moarte.

Andreea Balan, adevarul despre starea ei de sanatate. Artista a marturisit saptamana aceasta ca e in afara oricarui pericol. Dupa ce a fost la un pas de moarte in timpul operatiei de cezariana, artista a mai avut probleme. Andreea Balan s-a trezit intr-o balta de sange.

Operatia ei initiala a suferit complicatii. Artista s-a trezit cu hematoame si a fost operata de doua ori, prima data in secret, a doua oara confesat. Andreea Balan a marturisit, in Saptamana Mare, ca e apta de munca. Medicii i-au spus ca isi poate relua activitatea fizica, dar treptat.

Andreea Balan, adevarul despre starea ei de sanatate

„Într-adevăr a fost încercarea vieții mele. Te schimbă, e clar, îmi doresc să fiu un om mai bun și să trăiesc în prezent. Să mă bucur de viață, mi s-a dat o a doua șansă. Sunt bine, am fost la controale și sunt supravegheată constant.

Mi s-a spus că nu vor mai fi complicații. Pot să-mi reiau activitatea fizică moderat. Lucruri imprevizibile se pot întâmpla oricând. Viața m-a călit și am trecut prin multe lucruri urâte de-a lungul vieții”, a declarat Andreea Bălan, la Răi Da Buni.

Andreea Balan a revenit in sala de repetitii

Dupa trei operatii grele, Andreea Balan a revenit in sala de repetitii. Imbracata intr-o vestimentatie sport, adecvata pentru activitati fizice, Andreea a stat zambitoare langa dansatoarele si Petrisor Ruge, in sala de repetitii. Andreea Balan, noi declaratii dureroase! „Nu cred ca voi mai putea avea copii! Am plans doua nopti la rand, foarte mult!” VIDEO

In plus, vedeta arata extrem de bine, nici nu se cunoaste ca pe data de 4 martie a nascut o fetita perfect sanatoasa. Burtica de gravida nu mai exista iar Andreea se simte foarte bine.

„Hei dragilor, am intrat in sala de repetitii cu echipa mea minunata…Ne pregatim de vara ? Eu deocamdata sunt mai mult cu privitul, ei danseaza in mega forta, dar ma simt bine si abia astept sa dansez si eu?❤️” a scris Andreea Balan pe contul ei de socializarePoza cu Andreea Balan care a ingrozit internetul!!!

Publicat: 26 apr. 2019, 11:51 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă
×