Andreea Balan, noi declaratii dureroase! „Nu cred ca voi mai putea avea copii! Am plans doua nopti la rand, foarte mult!” VIDEO

Publicat: 04 Apr. 2019, 09:33 News 3

Artista a fost greu incercata in ultima perioada si a slabit foarte mult dupa toate interventiile chirurgicale iar recuperarea va dura mult mai mult decat spera ea.

Andreea Balan, noi declaratii dureroase! „Nu cred ca voi mai putea avea copii!” Andreea Balan a vorbit din nou la Dan Capatos in emisiune despre drama prin care a trecut dupa a doua nastere.

Dupa ce in timpul operatiei de cezariana Andreea Balan a suferit un stop cardio-respirator survenit in urma unei emobolii amiotice, lucrurile pentru ea nu au stat mai bine nici dupa ce si-a revenit din aceasta prima interventie.

Au mai urmat inca 3 interventii chirurgicale in ultimele saptamani iar abia acum Andreea poate zambi din nou si sa fie increzatoare ca totul este bine. Totusi dupa un asemenea incident Andreea stie ca nu va mai putea avea niciodata copii iar recuperarea dupa toate aceste interventii chirurgicale va dura aproape jumatate de an.

„Am început să sângerez peste tot. Medicii şi-au dat seama că este embolie amniotică, acesată problemă de fapt mi-a provocat stopul cardiac. Operaţia a fost foarte complicată. Mi s-a făcut transfuzie de sânge. Eu nu îmi mai amintesc însă nimic. Am fost inconştientă două zile”, şi-a început Andreea Bălan povestea.

Continuarea articolului »

Publicat: 04 Apr. 2019, 09:33 News 3
Pe aceeași temă