Paula, sora lui Cream, a fost data afara din FERMA dupa doar o zi! Ce a facut de i-a scos din minti pe producatori! Mihaela Radulescu a fost extrem de dura cu ea VIDEO

Publicat: 04 Apr. 2019, 08:32 News 3

La doar o zi dupa ce a ajuns in FERMA, Paula Pavel a fost data afara intr-un mod total neasteptat si nemaiintalnit pana acum in istoria emisiunii.

Paula, sora lui Cream, a fost data afara din FERMA dupa doar o zi! Ce a facut? Gandita ca o lovitura pentru show, Paula Pavel trebuia sa vina si sa reaprinda conflictul in FERMA, acolo unde acum toata lumea pare ca se intelege bine si singurii care fac ceva „iesit din comun” sunt Brigitte si Pastrama cu aventura lor amoroasa.

Venita in FERMA sa se razbune, Paula Pavel n-a dat doi bani pe indicatiile pe care i le-au dat producatorii inainte de emisiune si tot ce a reusit sa faca a fost sa-i alarmeze pe toti concurentii in ceea ce priveste ce spun si ce fac in FERMA pentru ca „totul se da la televizor”.

In cele nici 24 de ore petrecute in FERMA Paula a mers aproape la toti concurentii si le-a dat detalii despre ceea ce se intampla in afara FERMEI. Desi producatorii i-au dat indicatii clare sa nu spuna nimic ce i-ar putea afecta pe concurenti sau sa le distraga atentia de la competitie, Paula a facut exact invers.

Continuarea articolului »

Publicat: 04 Apr. 2019, 08:32 News 3
Pe aceeași temă