Vladimir Putin, ingropat de rusii furiosi pe el. Cum s-a ajuns la asta

Publicat: 03 apr. 2019, 20:28 Autor: Simona Life

In fata catedralei Isakievski din Sankt-Petersburg a aparut o piatra funerara cu numele sefului statului rus.

Vladimir Putin, ingropat de rusii furiosi pe el. Pe piatra funerera mentionata sunt trecuti anii de viata (1952-2019) si inscriptia ‘A tradat poporul Rusiei’, fiind pozitionata in fata catedralei.

Piatra funerara a venit ca un protest al poporului rus semnalat azi de presa rusa impotriva actualului presedinte Vladimir Putin, in pofida masurilor severe luate de autoritatile de la Kremlin contra societatii civile si a opozitiei din Rusia.

Vladimir Putin, ingropat de rusii furiosi pe el

Vladimir Putin, ingropat de rusii furiosi pe el
Vladimir Putin, ingropat de rusii furiosi pe el

Insa piatra funerara nu a stat pentru mult timp in fata catedralei Isakievski, potrivit portalul independent Meduza si postului de televiziune Dojdi.

Responsabila pentru aceasta forma de protest este organziatia de tineret ‘Agit Rossia’, care intr-o postare pe apliciatia rusa Telegram a scris ca „Sankt-Petersburgul preia stafeta protestelor impotriva Kremlinului”, potrivit realitatea.net.

In acea postare organizatia sustine ca prin aceasta forma inedita de protest au vrut sa spuna ca „Putin a murit simbolic pentru cetatenii Rusiei prin adoptarea unor legi anticetatenesti, prin minciunile pe care le spune constant si un management dezastruos al tarii”.

Publicat: 03 apr. 2019, 20:28 Autor: Simona Life
Pe aceeași temă