Klaus Iohannis s-a vaccinat împotriva COVID-19

Publicat: 15 Jan. 2021, 10:32 Arhiva
Klaus Iohannis s-a vaccinat împotriva COVID-19

Președintele Klaus Iohannis s-a vaccinat public, la ora 10.00, la Spitalul Militar din Capitală. Șeful statului marchează astfel începerea celei de-a doua etape a campaniei de imunizare împotriva COVID-19 din România.

Președintele a stat  15 minute sub supravegherea medicilor.

”Bună ziua! Tocmai m-am vaccinat! Este o procedură simplă, nu doare. Vreau să subliniez că acest vaccin este sigur, este eficient și recomand tuturor vaccinarea. Vaccinarea, împreună cu respectarea măsurilor de restricție, ne vor scoate din pandemie! Vă mulțumesc!”, sunt declarațiile președintelui.

Șeful statului a anunțat că se va imuniza public pentru a dovedi că serul este sigur și pentru a-i convinge pe români să se vaccineze.

„Vineri, 15 ianuarie, începe a doua etapă, în care e prevăzută vaccinarea, de exemplu, a personalului din învățământ, persoanelor peste 65 de ani, a persoanelor cu comorbidități, a celor peste 65 de ani și a personalului numit esențial, de exemplu Administrația Prezidențială, Guvernului așa mai departe. Pentru a marca debutul, eu mă voi vaccina public vineri, pe 15 ianuarie”, a declarat președintele Klaus Iohannis.

Mâine urmează să se vaccineze și premierul Florin Cîțu, alături de membrii Executivului.

Sursa foto: Captură video

Publicat: 15 Jan. 2021, 10:32 Arhiva
Pe aceeași temă