Nicholas Cage a divortat dupa doar 4 zile! Din ce motiv si-a anulat celebrul actor casatoria atat de rapid!

Publicat: 06 Apr. 2019, 11:31 Vedete

Starul american a divortat, dupa doar cateva zile de mariaj. Totul desi in urma cu cateva zile abia s-a aflat ca urmeaza sa imbrace iarasi costumul de ginere.

Nicholas Cage a divortat de sotia cu numarul 4, dupa exact 4 zile de casnicie! Oricat de dur ar putea sa para in filmele de actiune in care joaca, actorul pare sa fie un romantic. Si, mai mult decat atat, nu pare sa aiba nici la varsta de 55 de ani prea mare noroc in dragoste.

In presa americana s-a vehiculat ca actorul urmeaza sa se casatoreasca pentru a patra oara. Nu se stiau nici data sau locatia in care trebuia sa aiba loc marele eveniment. Mai mult, barbatul celebru abia obtinuse licenta de casatorie, pe care putea sa o foloseasca in urmatorul an.

Totusi, Nicolas Cage a divortat foarte rapid de proaspata lui sotie. Ar fi descoperit un adevar nu tocmai placut despre cea care i-a devenit partenera de viata, Erika Koike. Luna lor de miere ar fi avut loc in orasul american Las Vegas. Vestea separarii a venit la 4 zile de cand au spus „Da” in fata altarului.

Nicholas Cage a divortat dupa doar 4 zile

Nicholas Cage a divortat dupa doar 4 zile

Starul si Erika Koike s-ar fi cunoscut in timp ce Nicolas Cage se afla in Puerto Rico. Ei au iesit la primele intalniri anul trecut, in luna aprilie, cand au inceput sa formeze un cuplu. Actorul credea ca a gasit dragostea adevarata, dar in realitate femeia nu a fost tocmai sincera cu el. Divorturi celebre din 2018

Asta deoarece Erika, de 34 de ani, avea la activ doua dosare penale. Cea mai noua doamna Cage era acuzata ca a condus un autoturism sub influenta alcoolului. A fost suficient cat actorul sa nu o mai doreasca in viata lui. S-a despartit de femeia cu 21 de ani mai tanara ca el din acest motiv.

Erika ar fi ajuns si in spatele gratiilor din cauza faptelor sale, unde a stat timp de 5 zile. A fost condamnata in anul 2008, dar si in 2011 pentru ca a condus beata. De asemenea, a fost nevoita sa urmeze si un program intensiv de dezalcoolizare.

In trecut, Nicolas Cage a avut 4 sotii. Printre acestea este Christina Fulton, cu care are un fiu de 28 de ani, pe nume Weston. In plus, starul a fost casatorit si cu o romanca, Danielle, cu care are doi baieti, pe Lucian, de 4 ani, dar si pe Sorin, de 2 ani.

(sursa: tmz.com)

Publicat: 06 Apr. 2019, 11:31 Vedete
Pe aceeași temă