Analia Selis arata de vis la 41 de ani. Cum se mentine in forma

Publicat: 03 Apr. 2019, 14:02 Vedete

Carismatica Analis Selis, care ne incanta cu vocea ei magica, arata mai bine ca oricand.

De curand, Analia a sustinut un concert de Tango Simfonic, gazduit de Sala Radio din Capitala intitulat „Milonga de mis amores”. Imediat dupa, aceasta a acorda un interviu pentru CSID si a povestit ce se mai intampla in viata ei si cum de se mentine atat de bine in forma.

La sfarsitul acestei luni frumoasa cantareata va implini varsta de 42 de ani, insa timpul pare sa nu lase semne asupra ei. Asta se datoreaza alimentatiei sanatoase dar si antrenamentelor sportive intense.

Analia Selis arata de vis la 41 de ani

Analia Selis arata de vis la 41 de ani

Analia a sustinut concertul Tango Simfonic II la Sala Radio din Bucuresti alaturi de Orchestra De Camera Radio dirijata de Jozsef Horvath, si a surprins publicul pentru ca a schimbat doua tinute, una mai frumoasa ca alta.

Intrebata despre cum ar defini pe scurt stilul de viata al argentinienilor, artista a spus ca este simplu, prin veselie si relaxare. „In contrast cu problemele imense pe care le are Argentina de mult timp, oamenii nu isi pierd bucuria de a trai viata relaxati.”

Artista a spus si cum se mentine in forma si in ce consta alimentatia ei, inainte si dupa spectacol: „Nu mănânc dulciuri, făină şi nici grăsimi. Mănânc proteină multă din carne, ou şi legume. Nu beau alcool şi nici băuturi acidulate. În schimb, aleg o cantitate mare de apă şi ceai”.

Iar atunci cand a fost intrebata cum reuseste sa se mentina in forma, aceasta a recunoscut ca practica CrossFit: „Luna viitoare fac 42 de ani şi mă simt mai bine decât la 20. De 4 ani fac CrossFit. CrossFit mi-a schimbat viaţa în bine, 100%, am devenit sportivă şi acum nu pot să trăiesc fără să fac sport.

Pentru cei care nu cunosc, CrossFit este un sport care combină gimnastica, halterofilie, înot şi alergat. Iar pentru asta îţi trebuie şi mobilitate şi echilibru” a spus aceasta, potrivit CSID.

 

Publicat: 03 Apr. 2019, 14:02 Vedete
Pe aceeași temă