Radu Valcan, detalii despre al treilea copil: „Da, ne dorim o fetita”

Publicat: 03 Apr. 2019, 15:08 Vedete

Radu Valcan si Adela Popescu au doi copii frumosi, iar lumea se intreaba daca urmeaza si al treilea.

Adela si Radu formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din Romania, iar in prezent au doi baieti frumosi ca ei. Insa nu vor sa se opreasca aici, si se gandesc ca o fetita ar completa frumos lista.

Radu Valcan, detalii despre al treilea copil

Radu Valcan, detalii despre al treilea copil

„Da, ne dorim (n.r. o fetiţă) să fim sănătoşi şi cred că această viaţă pe care am descoperit-o împreună cu copiii, este ceva absolut extraordinar şi nu concepem viaţa altfel. Să fim sănătoşi şi vedem ce va fi” a spus Radu Valcan la Antena Stars, potrivit Libertatea.

Tot pentru Antena Stars prezentatorul TV a dat mai multe detalii si despre noul sezon al show-ului „Insula Iubirii”, care va incepe in curand la Antena 1.

„A devenit puţin mai uşor de la sezon la sezon pentru că avem mai multă experienţă, dar parcă s-au mărit orele de filmare, nu ştiu. Lumea ştie cum s-a desfăşurat ultima ceremonie, până a răsărit soarele.

Sincer, cred că sunt suficient de matur încât să nu mă influenţeze într-un fel sau altul ce se întâmplă în jurul meu. Am cunoscut mai bine Thailanda. Oamenii se înscriu la Insula Iubirii, cuplurile care se înscriu, care vor să vină acolo, în Thailanda, pentru că au anumite probleme.

Foarte mulţi oameni care au probleme pe care nu le pot rezolva în niciun fel şi atunci găsesc această oportunitate de a veni în Thailanda cu speranţa că vor ieşi bine, vor ieşi învingători din toată povestea asta.

Acum depinde ce înseamnă învingători, pentru că şi pentru cei care s-au despărţit a fost un câştig până la urmă şi nu au rămas într-o relaţie nocivă, în ceva ce nu le aducea bine în viaţa lor” a spus acesta, potrivit sursei citate.

Publicat: 03 Apr. 2019, 15:08 Vedete
Pe aceeași temă