Jennifer Lopez, data in judecata! Vedeta e acuzata ca a plagiat o intreaga emisiune VIDEO

Publicat: 06 Apr. 2019, 11:28 Vedete

Vedeta americana e foarte apreciata in intreaga lume. De curand, J. Lo. a intampinat anumite probleme de ordin judiciar.

Asta deoarece Jennifer Lopez a fost data in judecata si este acuzata ca a plagiat o emisiune intreaga! Fanii acesteia au avut un real soc la auzul unei asemenea vesti. Mai ales ca ea tine pe toata lumea la curent cu noile proiecte, prin intermediul retelelor sociale.

Artista este acuzata in prezent de un barbat ca ar fi plagiat emisiunea „World of Dance”. Conceptul show-ului ar fi fost copiat dupa un altul, pe care Alvin Gray-El a povestit ca l-a creat. Acesta sustine ca a adaptat formatul in anul 2009, dar si ca Jennifer Lopez i-ar fi copiat ideea in totalitate.

Jennifer Lopez, data in judecata de un barbat pentru plagiat!

Jennifer Lopez, data in judecata

Mai exact, este vorba despre un format de emsiune cu dansatori si diverse tipuri de dans. Cel care a dat-o pe vedeta in judecata a marturisit ca in respectivul an i-a trimis producatoarei TV Debbie Allen ideea sa de show. Doar ca, nu a primit niciodata un raspuns la propunerea lui pentru emsiunea pe care el a numit-o „Let’s Start the Dance” (n.r.: „Sa incepem dansul”). Nunta lui Jennifer Lopez cu Alex Rodriguez va fi opulenta

Potrivit celor de la TMZ.com, barbatul si-ar fi inregistrat formatul sau de emisiune la „Oficiul American pentru Drepturi de Autor”, in anul 2010. Odata ce timpul a trecut, a aflat ca mai exista o emisiune similara. Era vorba chiar de show-ul produs de catre Jennifer Lopez si care purta emblema postului american NBC.

Alvin Gray-El, cel care a dat-o in judecata pe vedeta a decis sa actioneze in acest mod dupa ce a trimis o scrisoare celor de la NBC. Pentru ca timp de sapte ani de zile nu a primit niciun fel de raspuns, a actionat in instanta. Totodata, el a mai sustinut pentru presa din SUA ca nu isi explica prin ce mijloace a ajuns ideea lui pe mainile cantaretei Jennifer Lopez.

Alaturi de aceste detalii, de curand s-a aflat si suma de bani pe care barbatul spera sa o obtina, daca se va dovedi ca are dreptate. Este vorba despre daune de 6,5 milioane de dolari pe care Alvin Gray-El le-a cerut de la coregrafa si producatoarea Debbie Allen si J. Lo.

Publicat: 06 Apr. 2019, 11:28 Vedete
Pe aceeași temă