Noua iubita a lui Johnny Depp. E cu 30 de ani mai tanara ca actorul! De ce o tine ascunsa

Publicat: 26 apr. 2019, 10:14 Autor: madalina m. Vedete

Actorul celebru are o noua iubita, dar pe care nu a dorit sa o prezinte mai nimanui.

Noua iubita a lui Johnny Depp a ramas invaluita in mister. Tanara ar locui deja in casa actorului de la Hollywood. Mai mult, aceasta se numeste Polina Glen. Este o dansatoare originara din Rusia, si s-ar parea ca barbatul celebru are planuri serioase cu ea. Gest superb facut de Johnny Depp

Johnny Depp iubeste din nou, desi nu pare sa isi fi gasit pe deplin linistea, dupa divortul de fosta lui sotie, Amber Heard. De curand el a fost suprins in compania unei tinere misterioase. Aceasta era dansatoarea de 25 de ani cu care Johnny Depp a inceput o relatie.

Noua iubita a lui Johnny Depp, o dansatoare de 25 de ani!

Cei doi s-ar fi cunoscut anul trecut, la o petrecere din Los Angeles. Polina Glen pare sa il fi adus pe actor pe calea cea buna, mai ales ca el nu mai spera sa iubeasca din nou atat de repede. Mai ales nu dupa episoadele de scandal cu fosta sotie, pe care a si dat-o in judecata.

Noua iubita a lui Johnny Depp este o dansatoare. Cei doi au fost fotografiati in urma cu cateva saptamani la un hotel din Belgrad, in Serbia. Lucrurile par sa fie din ce in ce mai serioase intre cei doi, pentru ca actorul de 55 de ani. Polina Glen s-a mutat in casa lui, iar Johnny Depp ar intentiona sa o ia de sotie.
Cel mai nou cuplu de la Hollywood a mai fost surprins si anul trecut. Cei doi au fost fotografiati in luna mai din 2018, cand participau la acelasi eveniment din Los Angeles, in SUA.

„Polina si Johnny s-au cunoscut la o petrecere. Ea primeste invitatii la o multime de evenimente, este o dansatoare si o femeie foarte frumoasa. Cand s-au cand intalnit, ea nu stia cine este el. Starurile arata foarte diferit in realitate fata de felul in care o fac atunci cand sunt pe marele ecran”, a povestit un apropiat al actorului.

Dupa despartirea de Amber Heard, acesta nu ar mai fi avut nicio alta relatie. De asemenea, tanara de 25 de ani, care este si coregrafa, s-a mutat in America, cu doi ani de zile in urma, pentru a-si urma cariera in dans. Johnny Depp a dat-o pe fosta lui sotie in judecata

(sursa: dailymail.co.uk)

Publicat: 26 apr. 2019, 10:14 Autor: madalina m. Vedete
Pe aceeași temă