Amber Heard a primit amenintari cu moartea si a pierdut roluri in filme! Fosta sotie a lui Johnny Depp traieste o drama dintr-un motiv ireal!

Publicat: 22 Dec. 2018, 15:03 Vedete

Amber Heard traieste in prezent o drama si a pierdut foarte multe, la nivel de cariera!

Fosta sotie a lui Johnny Depp a marturisit ca situatia ei este una dramatica. Amber Heard a primit amenintari cu moartea, dintr-un motiv ireal! Femeia l-a acuzat pe celebrul actor de violenta domestica, inca de cand s-a aflat ca s-au despartit. Astfel ca, la scurt timp, divortul lor a fost supranumit „cel mai murdar de la Hollywood”.

Amber Heard a primit amenintari cu moartea

Totusi, femeia a pierdut roluri importante in filme si nu mai pare sa isi poata gasi de munca. Iar acest lucru se intampla din pricina acuzatiilor scandaloase aduse actorului. Amber Heard a primit amenintari cu moartea si a dezvaluit totul intr-un articol scris pentru publicatia americana „The Washington Post”. Actita sustine ca acuzatiile pe care i le-a adus lui Johnny Depp i-au afectat rau cariera.

Amber Heard a primit amenintari cu moartea si a trait in teroare!

Aceasta ar fi pierdut contracte importante cu casele de productie de la Hollywood. Divortul celor doi s-a finalizat in luna ianuarie din 2017. Ea a povestit ca Johnny Depp, in varsta de 55 de ani, a abuzat-o fizic, dar si verbal. Actorul a negat acuzatiile pana in prezent, desi au trecut mai bine de doi ani de cand a inceput scandalul dintre ei. Depp a fost obligat in instanta sa ii plateasca 7 milioane de dolari fostei sotii.

Amber Heard a primit amenintari cu moartea, a fost nevoita sa isi schimbe numarul de telefon saptamanal si a evitat sa mai iasa in public. Actrita americana a povestit ca a trait in teroare dupa izbucnirea scandalului si era urmarita la orice pas de paparazzi, dar si de drone!

Amber Heard a primit amenintari cu moartea

Femeia celebra a pierdut un contract cu o firma din industria modei, desi lucrase timp de doi ani la o campanie care urma sa fie lansata. Amber a mai pierdut si un rol pe care il primise inainte de izbucnirea scandalului, si producatorii filmului „Aquaman”, in care trebuia sa apara, au inlocuit-o!

„Scriu din ipostaza unei femei care a fost nevoita in fiecare saptamana sa isi schimbe numarul de telefon, pentru ca primeam amenintari cu moartea. Ma simteam in plin proces si cu opinia publica, iar biata si bunastarea mea depindeau de un val imens de acuzatii pe care nu le puteam acuza”, a marturisit fosta sotie a lui Johnny Depp.

La toate acestea s-a mai adaugat si faptul ca prietenii sau apropiatii i-au spus ca va fi trecuta pe un soi de „lista neagra” a Hollywood-ului, dar si ca nimeni nu va mai vrea sa lucreze cu ea. Din pacate, acest fapt s-a si adevarit pentru Amber Heard. „Am avut rarul avantaj de a vedea, in timp real, cum institutiile apara barbatii care sunt acuzati de abuz”, a mai spus actrita.

(sursa: metro.co.uk)

Publicat: 22 Dec. 2018, 15:03 Vedete
Pe aceeași temă