EXCLUSIV | Soțul Andei Adam a fost confundat cu Jason Momoa la Hollywood! Cum au reacționat americanii când l-au văzut pe stradă: „Îl am pe Aquaman-ul meu din România!”

Publicat: 04 mai 2023, 14:17 Autor: Dora Bazavan Vedete

Au plecat pentru o lună de zile în America acolo unde soțul ei își face debutul în actorie, chiar în “Miami Bici 2”, în regia lui Jesus del Cerro. Este vorba despre îndrăgita artistă Anda Adam și Joseph. Bărbatul cu care s-a căsătorit la sfârșitul anului trecut și alături de care are o familie frumoasă.

Joseph Adam joacă rolul unui tip dur, periculos, în “Miami Bici 2”. Fiind chiar spatele și mafiotul care îi apară pe Codin Maticiuc și Matei Dima în Los Angeles, de data aceasta.

Soțul Andei Adam a fost confundat cu Jason Momoa la Hollywood

Pentru că este și un bărbat arătos, nu doar talentat, având un fizic de invidiat, a fost confundat  de americani cu celebrul Jason Momoa. Iar Anda Adam nu își mai încape în piele de fericire.

„Soțul a fost confundat de americani cu Jason Momoa! Au tot venit oamenii să facă poze cu el! Cinci persoane diferite. O doamnă din supermarket, un băiat pe stradă, un tip la sală, un chinez pe promenadă, în Malibu. I-au zis: “Tu ești Jason Momoa, cumva?” Doi dintre ei au venit la poză!

Cum au reacționat americanii, atunci când l-au văzut pe stradă

Pentru că suntem în Hollywood, oamenii știu că aici poți da nas în nas oricând cu actori și tot felul de artiști. Ca atare, datorită look-ului exotic și a corpului atletic, e foarte posibil să te gândești că el e! Așa că lumea nu ezită să reacționeze la secundă!

Întâmplarea face că Joseph are chiar o cicatrice pe aceeași arcadă ca actorul Momoa. Cicatrice din copilărie, semn de bună purtare!”, a povestit Anda Adam pentru Ciao.ro, încântată de cele întâmplate în America.

“Sincer, soțul meu e mai frumos decât Jason Momoa! Eu am varianta originală! Îl am pe Aquaman-ul meu din România, cu ochii albaștri ca cerul, cu maniere de la Paris și french kiss (n.r.: sărut franțuzesc)!”, a mai declarat Anda Adam, extrem de îndrăgostită.

Ar putea fi dublura lui Momoa

De altfel, având în vedere asemănarea izbitoare a lui Joseph Adam cu Jason Momoa, soțului cântăreței i s-a spus că ar putea fi lejer dublura celebrului actor, care frânge multe inimi la Hollywood și joacă în nenumărate producții cinematografice de succes.

“Unul din băieții din echipa de filmare, american de origine, chiar i-a spus lui Joseph că poate fi dublura lui Momoa lejer și că ar putea să îl contacteze să îi propună acest lucru!

Începutul sună promițător pentru soțul meu, putem spune că a pășit cu dreptul în actorie, și poate, cu puțin noroc, ajunge și el la un pas de marii actori de la Hollywood!”, mărturisește artista încrezătoare în talentul și în șarmul soțului său.

Anda și Joseph Adam mai stau în America încă două săptămâni, acolo unde se filmează de zor pentru “Miami Bici 2”. Urmând ca atunci când se vor întoarce în România să pregătească noi proiecte pentru admiratorii lor. Cei doi formează împreună o adevărată echipă și se completează reciproc, atât pe plan personal cât și profesional.

Sursa foto: Instagram și Arhivă personală Anda Adam

Publicat: 04 mai 2023, 14:17 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×