Johnny Depp a dat-o pe fosta lui sotie in judecata! De ce i-a cerut 50 de milioane de dolari lui Amber Heard, in instanta!

Publicat: 03 Mar. 2019, 13:05 Vedete

Razboiul dintre starul american si fosta lui sotie nu pare sa se fi terminat nici acum. Cei doi inca sunt la cutite.

Johnny Depp a dat-o in judecata pe Amber Heard si vrea sa primeasca 50 de milioane de dolari, ca daune materiale. Motivul pentru care a tarat-o pe fosta sotie in instanta de judecata depaseste orice imaginatie. Totusi, actorul e convins ca trebuie sa isi faca dreptate.

La cei 55 de ani ai sai, fostul star din seria „Piratii din Caraibe” o acuza pe fosta sotie ca ar fi fost mincinoasa. Asta deoarece ar fi prezentat informatii false cand spunea ca a fost victima abuzurilor conjugale. In momentul in care s-a aflat ca vor divorta, Amber Heard a aparut vanata in jurul ochilor, iar imaginile au circulat rapid in mediul online.

Amber si Johnny Depp s-au separat in mod legal in luna mai din anul 2016. Desi au trecut aproape trei ani de atunci, fostii soti inca se razboiesc. Totodata, au fost casatoriti doar 15 luni. In acest rastimp, actrita ar fi fost agresata atat fizic, cat si verbal de catre celebrul barbat.

Johnny Depp a dat-o pe fosta lui sotie in judecata

Divortul dintre Amber Heard si Johnny Depp s-a finalizat in luna ianuarie din anul 2017. Pe atunci, aceasta s-a ales cu 7 milioane de dolari, in urma despartirii. Totusi, actorul sustine ca nu este nimic adevarat din ce a spus fosta lui sotie pana acum. El este convins ca la mijloc este doar o farsa foarte elaborata, prin care blondina ar fi incercat sa isi ajute cariera.

Pentru ca sustine ca i s-a facut o mare nedreptate, Johnny Depp vrea acum sa se razbune pe intreaga situatie. El a dat-o in judecata pe Amber Heard in urma cu cateva zile si pentru ca in luna decembrie tanara a inceput sa spuna ca a primit amenintari cu moatea din cauza lui. Dar si ca a pierdut potentiale rolul in filme, iar cariera ei de actrita i-a fost afectata.

„Acuzatia ca domnul Depp ar fi un abuzator este una falsa si se poate demonstra asta”, se arata in plangerea pe care actorul a adresat-o in instanta de judecata. Nu numai atat, pentru ca Amber Heard nu ar fi o victima a violentei domestice, ci o faptasa, potrivit avocatilor actorului.

(sursa: variety.com)

Publicat: 03 Mar. 2019, 13:05 Vedete
Pe aceeași temă