Drama lui Johnny Depp! Acesta rupe tacerea si se gandeste sa renunte la actorie, nu mai suporta acuzatiile. Fanii sunt in soc

Publicat: 03 oct. 2018, 12:22 Autor: Simona Vedete

Johnny Depp neaga acuzatiile conform carora este un om violent si spune ca reactille dupa acuzatiile aduse de fosta sotie l-a tranformat din "Cenusareasa" in "Quasimodo".

In primul interviu cu privire la casnicia sa cu Amber Heard, actorul a declarat pentru revista GQ  ca simte cum oamenii il privesc diferit dupa ce Amber a spus ca Johhny a atacat-o intentionat in penthouse-ul lor din Los Angeles, el negand acuzatiile tot timpul.

In acelasi interviu, Depp a acuzat Hollywood-ul si mai marii grei de la Hollywood ca au incercat sa-l reduca la tacere si ca este pregatit sa renunte la actorie daca aceasta conspiratie impotriva lui continua.

Acesta insista ca adevarul gol golut va iesi la iveala in cele din urma iar reputatia sa ca erou al Hollywood-ului va fi restaurata. Depp si Amber au divortat in ianuarie 2017 dupa ce a depus cerere pentru restrictie impotriva lui Depp pentru violenta domestica.

Amber a spus ca Depp a avut o „explozie violenta” si ca a aruncat cu Iphone-ul in fata ei, invinetindu-i un ochi si o parte din obraz.

Johnny Depp se gandeste sa renunte la actorie, nu mai suporta acuzatiile

Johnny Depp si Amber Heard

„Doare. Lucrul care m-a durut cel mai rau este ca am fost prezentat ca ceva ce sunt departe de a fi , stii? Dar sa ranesc pe cineva pe care-l iubesc? Nu, asta nu suna a ceva ce as face eu.

Asadar, initial mi-am tinut gura inchisa, stii? Stiam ca o sa se tina scai de mine si ca va deveni ciudat. Nu vreau sa intru intr-un concurs de calcat pe nervi cu cineva despre asta. Spune ce ai de spus iar avocatii mei se vor ocupa de restul. Nu am iesit niciodata in public ca sa vorbesc despre acest r***t”, a spus Depp.

Johnny Depp si Amber Heard

„Dar dupa foarte scurt timp, acest lucru s-a transformat instant…dintr-o Cenusareasa m-am transformat intr-o bestie. Este Quasimodo. Am putut sa simt cum oamenii ma privesc diferit, din cauza acuzatiilor aduse asupra mea.

Apoi oamenii au inceput sa scrie in reviste: >. Stii, chestii malefice” a mai spus acesta.

Johnny Depp si Amber Heard
Drama lui Johnny Depp!

Dupa un divort de 5.5 milioane de dolari, Depp a fost dat in judecata de managerii lui pentru 18 milioane de dolari. A fost dat in judecata si de fostul lui avocat care spune ca Depp nu si-a mai platit facturile.

„Oamenii au inceput sa ma dea in judecata pentru orice. Este atat de evident. Eu stiu adevarul si daca trebuie sa plec departe de toate acestea, jobul, cariera, absolut tot, atunci e in regula”.

Publicat: 03 oct. 2018, 12:22 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă