Drama lui Johnny Depp! Acesta rupe tacerea si se gandeste sa renunte la actorie, nu mai suporta acuzatiile. Fanii sunt in soc

Publicat: 03 Oct. 2018, 12:22 Vedete

Johnny Depp neaga acuzatiile conform carora este un om violent si spune ca reactille dupa acuzatiile aduse de fosta sotie l-a tranformat din "Cenusareasa" in "Quasimodo".

In primul interviu cu privire la casnicia sa cu Amber Heard, actorul a declarat pentru revista GQ  ca simte cum oamenii il privesc diferit dupa ce Amber a spus ca Johhny a atacat-o intentionat in penthouse-ul lor din Los Angeles, el negand acuzatiile tot timpul.

In acelasi interviu, Depp a acuzat Hollywood-ul si mai marii grei de la Hollywood ca au incercat sa-l reduca la tacere si ca este pregatit sa renunte la actorie daca aceasta conspiratie impotriva lui continua.

Acesta insista ca adevarul gol golut va iesi la iveala in cele din urma iar reputatia sa ca erou al Hollywood-ului va fi restaurata. Depp si Amber au divortat in ianuarie 2017 dupa ce a depus cerere pentru restrictie impotriva lui Depp pentru violenta domestica.

Amber a spus ca Depp a avut o „explozie violenta” si ca a aruncat cu Iphone-ul in fata ei, invinetindu-i un ochi si o parte din obraz.

Continuarea articolului »

Publicat: 03 Oct. 2018, 12:22 Vedete
Pe aceeași temă