Un medic a scapat un bebelus in cap. Ce s-a intamplat cu bebelusul VIDEO socant

Publicat: 06 mai 2019, 15:09 Autor: Simona Life

Clipul video socant arata cum un bebelus nascut prematur este scapat in cap.

Parintii furiosi, Monique si Derrick Rodgers vor sa stie daca hemoragia la cap a fiicei lor Morgan a fost cauzata de cazatura in cap provocata de angajatii spitalului.

Cei doi au devenit parinti de gemeni de Valentine’s Day la Chandler Regional Medical Centre din Arizona. La cateva ore dupa ce s-au nascut, fetita Morgan, nascuta prematura, a suferit o hemoragie la cap, pe partea stanga a creierului.

Tatal, Derrick, a filmat scena in care se vedea cum doctorul scapa copilul in cap, fiind pe punctul de a-l scapa pe jos. A postat imediat pe Facebook acea filmare pentru a arata si altor persoane cum sunt tratati bebelusii acolo.

Nou-nascutul a fost salvat in ultima secunda de o alta persoana, prinzandu-l la timp dupa ce doctorul l-a scapat din mana. Clipul video a adunat peste 1.3 milioane de vizualizari si a fost distribuit de 48.000 de ori.

Un medic a scapat un bebelus in cap

Un medic a scapat un bebelus in cap

Derrick a spus pentru ABC15: „I-am spus doctorului: Mi-ai scapat copilul. Acesta s-a uitat cu o privire nonsalanta la mine. Atunci i-am aratat clipul video, insa nu a avut nimic de spus dupa aceea” a spus acesta, potrivit The Sun.

Micuta Morgan a trebuit sa ramana in spital inca 12 zile dupa ce s-a nascut, pentru ca atunci cantarea doar 1.4 kilograme. Un ultrasunet la cap a fost efectuat pe Morgan la doar cinci zile după ce s-a nascut, insa rezultatele le-au primit abia dupa 6 saptamani.

Hemoragia la creier este un tip de accident vascular cerebral care este cauzat de o artera care izbucneste in creier. Acest lucru provoaca sangerare in tesuturile din jur si ucide celulele creierului.

Publicat: 06 mai 2019, 15:09 Autor: Simona Life
Pe aceeași temă