Actrita Paz de la Huerta a incercat sa se sinucida. Ce se intampla in aceste momente cu ea

Publicat: 06 mai 2019, 13:17 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Actrița a fost spitalizată la New York, duminică după-amiază, după ce un apropiat al acesteia a sunat la serviciile de urgență, cerând ajutorul.

Actrita Paz de la Huerta a incercat sa se sinucida. Cunoscută pentru apariția în serialul HBO „Boardwalk Empire”, dar și pentru faptul că l-a acuzat de viol pe producătorul Harvey Weinstein, vedeta a fost internată în spital după o tentativă de sinucidere, relatează tmz.com.

Deocamdată nu se cunosc mai multe detalii despre starea de sănătate a actriței. O alta actrita celebra a fost agresata sexual! Barbatul i-a cerut „sa-i bage degetul in posterior” in timp ce era filmat

Actrita Paz de la Huerta a incercat sa se sinucida

În noiembrie 2018, actrița americană l-a dat în judecată pe producătorul de film Harvey Weinstein, pentru viol. Aceasta a afirmat că a fost abuzată sexual de două ori, în locuința ei din New York, în 2010. Ea a făcut o reclamație în acest sens la poliția din orașul american, însă Weinstein nu a fost niciodată pus sub acuzare pentru aceste fapte.

Goala la tv dupa ce a fost implicata in scandalul sexual de la Hollywood! Ce actrita a fost numita ‘purcea’ din cauza ca are ‘sanii prea mari’

În vârstă de 34 de ani, Paz de la Huerta a primit un premiu al Sindicatului actorilor americani, în 2011, în calitate de membru al distribuției serialului HBO „Boardwalk Empire”. Actrița a mai apărut în filme precum „The Cider House Rules/Legea pământului” (1999), „A Walk to Remember/O iubire de neuitat” (2002), „Choke/Sufocare” (2008), „Enter the Void” (2009) și „Nurse 3D/Asistenta psihopată” (2013).

Publicat: 06 mai 2019, 13:17 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă