Zina Dumitrescu a incercat sa se sinucida! Drama care a determinat-o sa isi ia viata

Publicat: 28 Mar. 2019, 17:28 Vedete

Doliu urias in lumea mondena a Romaniei. Mama modei, cum era supranumita in tara, s-a stins din viata pe 28 martie 2019.

Zina Dumitrescu a murit pe 28 martie 2019, informeaza spynews.ro. Zina Dumitrescu a murit la vârsta de 82 de ani, la 15:10, pe 28 martie 2019. Dar nu multi stiu ca, in trecut, Zina Dumitrescu a incercat sa se sinucida! Drama care a determinat-o sa isi ia viata a fost crunta.

Mama Modei a fost o femeie frumoasa si curtata. A fost casatorita de trei ori, dar cu toate ca era fidela, barbatii roiau in jurul ei. Se spune ca fostul presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu, a incercat sa ii intre in gratii. Apoi Nicu Ceausescu a inceput sa fie fermecat de ea.

Zina Dumitrescu a incercat sa se sinucida

Dar ultimul mariaj a fost iubirea vietii sale. Zina Dumitrescu s-a casatorit cu profesorul universitar Costin Dumitrescu. Se cunoscusera la o petrecere de Revelion si s-au indragostit. S-au casatorit si au avut un mariaj de 22 de ani. Sotul creatoarei a murit in 2009.

Este anul fatidic in care sanatatea Zinei Dumitrescu a inceput sa se deterioreze. La cateva zile de la moartea lui Costin Dumitrescu, Zina primeste o noua lovitura. Primul ei sot a murit la 3 zile dupa ce a murit al treilea sot. Presiunea si tristetea si-au pus amprenta asupra ei.

  • „Azi (ieri, n.r.) a fost înmormântat, în Germania, soţul Zinei, care s-a stins acum 3 zile”, mentiona unica.ro, in 2009.

Zina Dumitrescu a incercat sa se sinucida cu Diazepam

Devastata de loviturile primite, Zina a incercat sa se sinucida, informeaza libertatea.ro. Creatoarea de moda a luat mai multe pastile Diazepam. Din fericire, a fost gasita si salvată de soția lui Alin Oprea, fostul Talisman, Larisa, care a chemat salvarea. A fost internata 4 zile.

Zina Dumitrescu a fost un model de succes si apoi creatoare de moda. A devenit celebra in Romania sub titulatura de Mama Modei. Ea este cea care l-a facut celebru pe Catalin Botezatu, dupa ce l-a luat ca model, sub aripa ei, dar si pe Dana Savuica sau Valentina Pelinel.

Afla aici CUM A MURIT Zina Dumitrescu! 🙁

Publicat: 28 Mar. 2019, 17:28 Vedete
Pe aceeași temă