Zina Dumitrescu a slabit. Mama modei din Romania refuza sa mai manance. Ce se intampla cu ea, saraca…

Publicat: 28 Mar. 2019, 15:53 Vedete

Creatoare de moda care a facut furorii in urma cu zeci de ani in Romania e de nerecunoscut. Si totul din cauza faptului ca a ramas singura.

Zina Dumitrescu a slabit 10 kg la inceput de 2019. Mama modei din Romania locuieste de cativa ani la un azil din Ghermanesti. In varsta de 82 de ani, a ramas o umbra pala a femeii puternice de acum 10 ani. Fiul ei a parasit-o de cativa ani si singurii care o mai viziteaza sunt cei cu care a colaborat.

Ion Cassian, proprietarul azilului la care Zina Dumitrescu locuieste de cativa ani, este ingrijorat. Cu toate ca depunde eforturi sa ii ridice moralul, Mama modei se topeste pe zi ce trece.

Zina Dumitrescu a slabit enorm in 2019


„În ultima perioadă, a slăbit destul de mult, în jur de 10 kilograme. La ora actuală, dânsa mănâncă cam jumătate sau sunt zile în care mănâncă şi mai puţin decât o jumătate din meniul nostru, zilnic!

Pofta de mâncare a dânsei, precum şi dorinţa ei de a mânca nu mai este la fel de mare cum era acum două-trei luni. În continuare, noi suntem alături de dânsa şi vrem să facem să fie bine, dar nu vrea. E o perioadă mai grea pentru dânsa şi refuză”, a declarat Ion Cassian.

„Cel mai mult îmi plac cartofii prăjiţi. Mănânc o farfurie plină! Dimineaţă sunt sendvişuri cu ceai, seara depinde ce vrei… N-am poftă de mâncare, nu ştiu. O să mănânc forţat, până la urmă. Nu întotdeauna pofta de mâncare e legată de pofta de viaţă”, a spus Zina Dumitrescu, conform libertatea.ro.

Publicat: 28 Mar. 2019, 15:53 Vedete
Pe aceeași temă